Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: Un singur caz nou în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 20 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.081.773 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.046.881 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 95 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.258 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 19.07.2021 (10:00) – 20.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP 4 decese (2 bărbați și 2 femei), al unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Brașov, Maramureș, Prahova și Municipiul București.

Unul dintre aceste decese este anterioar intervalului mai sus menționat și a fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate și s-a produs în luna noiembrie 2020, în județul Brașov. Dintre cele 4 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 la categoria de vârstă 60-69 ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 ani. 3 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 244. Dintre acestea, 36 sunt internate la ATI.

5 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Se fac abuzuri mari cu vacinarea. Am auzit de nenumarate cazuri de santaj deja. Culmea, si mai grav e ca cei care striga ca vor o tara libera si democrata fac asta. Atentie mare!

    • obiectiv Răspunde

      Ce pulării de abuzuri şi şantaje ai auzit? Nu eşti tu ăla care nu te regăseşti în oraşul tău natal, îţi trebe Clujul? Eşti praf!

      • Radical2 Răspunde

        Am prieteni la medicina la rezidențiat și profesorii le cer liste cu vaccinați și nevaccinați. Oare pentru ce ? Oricum statisticile nu sunt reale.la ce ar mai conta. Mie îmi sună a început de șantaj. Eu sunt acela. Nu e cazul sa judeci atât de repede:)). Faptul că nu doresc să mă vaccinez , nu mă face cu nimic inferior .e valabil și în cazul altora. Până la urmă suntem o democrație și ar trebuiii să fim liberi sa alegem. Sau nu-i așa?..Se pare că nu..totuși.

        • Golf Răspunde

          Faptul că nu înghiți mizeriile pe care ți le aruncă mass media, big pharma și autoritățile te face chiar superior, la ani lumină distanță în comparație cu dronele fără suflet care și-au vândut corpul pentru promisiunea mincinoasă a siguranței. Prea proști să vadă minciuna.

  2. Nicusor Răspunde

    Care Covrig???……Ala care n-o existat niciodata. Mereti ma fatalailor care credeti in kkt u asta….. Arde planeta la 38 grade C si poluare…..si voua va arde de Guvid. Dana Budeanu presedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.