Ultima actualizare: azi, 16:35

Naţionale

VIDEO. Risc de explozie pe DN 19, Satu Mare – Oradea. Butelii cu gaz, căzute dintr-un TIR

Risc de explozie pe DN 19, Satu Mare – Oradea. Butelii cu gaz, căzute dintr-un TIR. Un accident care putea avea urmări grave a avut loc luni, pe o şosea din Bihor. Dintr-un TIR în mers au căzut 14 butelii, lovind o autoutilitară care circula în spatele camionului, potrivit eBihoreanul.

Alerta la numărul 112 s-a dat la ora 14.45, când pompierii au fost chemaţi pe DN 19, la ieşire din Oradea spre Biharia. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, inclusiv cu autospeciala de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN).

„Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii militari au constatat că din autotrenul care transporta sute de butelii, căzuseră 14 butelii, una dintre acestea ajungând sub o autoutilitară. Echipajul CBRN a procedat cu operativitate la efectuarea măsurătorilor de specialitate, acestea indicând scăpări de gaze doar la butelia aflată sub autoutilitară”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Pompierii au ridicat autoutilitara şi au evacuat butelia deteriorată. Nu au existat persoane rănite, forțele de intervenție asigurând toate măsurile necesare pentru a evita producerea unei deflagrații.

Un comentariu

  1. Iulică Răspunde

    Peeeseeedeeee e de vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.