Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Coronavirus Satu Mare: Un singur caz nou în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.081.953 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.000 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 78 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.264 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 21.07.2021 (10:00) – 22.07.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP 4 decese (3 bărbați și 1 femeie), al unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Bihor, Botoșani, Cluj și Iași.

Dintre cele 4 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 2 la categoria de vârstă 70-79 ani și 1 la categoria de vârstă peste 80 ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 253. Dintre acestea, 33 sunt internate la ATI.

 

 

8 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Cand vezi aceasta statistica stai crucit si te intrebi de ce zic guvernantii ca vine valul 4. Insa un gand necurat mi-a incoltit in minte. Va mai aduceti aminte cum la inceputul anului au explodat numarul cazurilor de covid? Cum se lupta personalul medical cu dezinfectanti diluati impotriva virusului? Cum au fost prinsi unii dar nu aflam nimic ca li s-au facut ceva? Oare nu vor indrazni iar tembelii sa plasese in spitale iar substante ineficiente impotriva virusului fara ca personalul medical sa stie si genereze valul 4? As dori mult ca o persoana competenta sa-mi nege afirmatiile.

  2. Lavinia's Răspunde

    Nu știu ce se întâmplă prin spitale , nu lucrez in domeniu , dar medicii vorbesc numai despre valul patru , in timp ce un “domn” care nu este medic , a vorbit despre zece valuri… , așa că pină la ultimul val probabil o să știm adevărul său mai mult că sigur niciodată.Imi cer scuze dacă acest comentariu a deranjat.

    • H&R Răspunde

      Cand se va termina abecedarul grec luam cuvintele chinezesti, sau fragmente sau ce au ei. adica de acum 5k ani inca lejer.

  3. Nimeni Răspunde

    @Lavinia’s. Tare mi-ar placea ca cei pe care i-ai amintit sa vorbeasca de tarele sistemului medical, sa vorbeasca de dezinfectantii contrafacuti, sa-i desconspire pe furnizorii acestora, sa lupte cu adevarat impotriva virusului. Eu am mai vazut acum ceva vreme cum omoram virusul cu furtunul pe strazi, cum l-am lovit acolo unde nu era, cam asta este situatia si acum atacam virusul acolo unde nu este adica in cei nevaccinati.

    • Golf Răspunde

      Am cunoștință la spitalului de copii din Oradea, primul spital covid din orașul respectiv. Discutând cu el, cât de lejer vorbea de pacienții pe care îi ventila mecanic până le spărgea plămânii și după aceea pe la sfârșitul anului 2020 să-mi spună că dacă folosea de la început anticoagulante și alte medicamente ar fi supraviețuit 90% din pacienți, am ajuns la concluzia că este psihopat și probabil îl excită bine de tot uciderea oamenilor. El mi-a spus că face doar ceea ce i se zice de la centru, nu are el vreme să testeze protocoale care să ajute pacienții, un fel de, noi muncim nu gândim.

      Concluzia, să nu ai încredere în acești monștri în halate albe, sunt excepții, sunt niște drone care și-au vândut de mult sufletul la corporațiile pharma.

      • ... Răspunde

        golfule, iti mai violezi mult mamica?

        • ... Răspunde

          Doar eu știu cel mai bine !!! Că așa fac și eu. Caută-ți alte puncte ca nick.

          • ...

            Dacă tot ai recunoscut că ti-o violezi, spune drept, insulina o bagi înainte sau după?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.