Ultima actualizare: azi, 21:41
Locale

Trei zile de concerte la Satu Mare. Începe Young City Weekend, festivalul pentru tineri

În acest weekend va avea loc primul eveniment la care publicul tânăr are posibilitatea să retrăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare, care și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate.

Programul detaliat:

  • Vineri, 23 iulie, dăm startul  în parcul UFO  cu Music for Skaters:  doi tineri DJ sătmăreni talentați, Shorty și Luke vor crea o atmosferă specială pentru practicanții de skateboard. Fiind vorba de o muzică de atmosferă, la eveniment se aplică doar restricțiile de distanțare.

Sâmbătă și duminică, evenimentele din cadrul Young City Weekend se mută în parcarea de la Aushopping, strada Careiului 77-79.

  • Sâmbătă 24 iulie, deschidem programul concertelor de la ora 19:00 cu  Pumi și Dodo, după care îi invităm pe Argatu` & Moș Martin să continue distracția.  Până la ora 2.00, ritmurile de hip-hop și electro vor fi asigurate de  DJ Sauce.
  • Duminică, 25 iulie aducem în fața tinerilor alți DJ renumiți și cunoscuți pentru spectacolele pe care le-au susținut pe scenele festivalurilor electronice: de la ora 19 începe Pumi, urmează Shtoots, un show cu efecte speciale marca DJ Shiver, iar seara se va încheia cu ritmurile muzicii electronice cu Yoshuu.

Fiind primul eveniment public la care se va putea dansa, accesul persoanelor se va face pe baza unuia dintre aceste documente:  

  1. Adeverință de vaccinare, pe suport hârtie sau digital SAU
  2. Rezultatul negativ al unui test rapid.  Organizatorii vor amplasa un punct de efectuare a testelor rapide de societate medicală contractată, iar prețul acestui serviciu este inclus în prețul biletului achiziționat. Procedura de testare durează aproximativ 7 minute, SAU
  3. Document care atestă faptul că participantul se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-COV-2, SAU
  4. Rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, SAU
  5. Rezultatul al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

Biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro, iar cele fizice de la Moose Bar și de la Turnul Pompierilor în orele de program, precum și în UFO Parc, între orele 18-20.

Organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Aushopping Satu Mare se vor asigura ca tinerii sătmăreni să aibă parte de cel mai electrizant weekend din ultimii doi ani.

Facebook event: https://fb.me/e/2pzhhlPEj

Bilete.ro: https://www.bilete.ro/young-city-weekend/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.