Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FILM DOCUMENTAR. Sâmbra Oilor, spectaculoasa sărbătoare câmpenească a oșenilor, în imagini!

Sâmbra Oilor, spectaculoasa sărbătoare câmpenească a oșenilor a fost transpusă, anul acesta, într-un film documentar. 2021 este al doilea an în care, din cauza pandemiei, Sâmbra Oilor nu a putut fi organizată așa cum se face de zeci de ani, cu lume multă, muzică, mâncare și voie bună.

Organizatorii evenimentului au venit cu ideea de a crea, anul acesta, un film documentar despre impresionanta sărbătoare din Țara Oașului, momentele unice din județul Satu Mare ajungând astfel în vizorul întregii lumi.

„Din cauza restricțiilor prilejuite de pandemie, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Turț am realizat un film documentar despre spectaculoasa sărbătoare câmpenească a oșenilor, și anume „Sâmbra Oilor”.

Și totuși am avut Sâmbră și anul acesta”, transmite Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Filmul documentar poate fi urmărit în videoclipul următor:

4 comentarii

  1. 😎 Europol 😎 Răspunde

    Titlul filmului ar putea fi:
    “Românul tãran a fost si tãran a rãmas” 🙈☠️

  2. H&R Răspunde

    Film documentar? Eventual reclama politica sau de partid. Candva a fost ceva acolo, dar mai nou doar mizeria politica care este sub orice critica se gaseste pe acele meleaguri frumoase. Foarte trist!

  3. Eoropol Răspunde

    Scuzati eu bou am fost si magar am ramas

    • @Eoropol Răspunde

      @Eoropol. Că să fie în concordanță cu subiectul nu mai degrabă berbec? Beeeee. Întreb și io așe.😱😲🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.