Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Accident grav în județ! Impact frontal între două autoturisme

Un accident rutier a avut loc în această seară, în localitatea Vama din județul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului au intervenit o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în accident au fost implicate trei persoane, conștiente, cooperante.

După evaluarea medicală primară, victimele au fost transportate, cu ambulantele SMURD și SAJ, la CPU Negrești-Oaș pentru continuarea investigațiilor medicale.

Sursa: ISU Satu Mare

6 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Vin acasa stranierii!! Sa ne ferim toti, is turbati!

  2. Normalul Răspunde

    Vin acasa cu masini inchiriate si fac pe zmeii in trafic. Nu-i intererseseaza si daca distrug masinile pentru ca nu sunt a lor.

  3. Gizās Răspunde

    Astia de sus, sa va feriti si rozeta….saracilor.

  4. HBC Răspunde

    Popor necivilizat,….. Neam de straița aqua de vacii…

  5. Vasile Răspunde

    in urma interventiei telefonice a persoanelor influente si a presiunii politicii rosii , locale,psd, exercitata de unii im-potenti financiari locali, s-a concluzionat ca autovehiculul care circula regulamentar pe drumul prioritar ar fi depasit, in fapt ocolit un autovehicul stationat si a intrat in coliziune cu autoehiculul care nu i-a acordat prioritate de trecere, astfel ca de vina nu este cel care a patruns pe drumul public ci este cel care circula regulamentar. Domnul psd-ist vinovat de producerea accidentului si protejat de mai marii politiei judetene, a scapat basma curata, cu permisul in buzunar, iar soferul nevinovat s-a ales cu dosar penal, permisul retinut si cu pretentii morale civile…etc de la un nevinovat
    Asa sa-i ajute Dumnezeu sefului pirtiei luna ses dupa pofta ce-o poftit

  6. Nicusor Răspunde

    Viteza bat-o vina ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.