Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mama care şi-a lovit un copil live pe TIK TOK a rămas fără toţi copiii: “I-am dat două-trei pălmi”

Mama care şi-a bătut un copil în timpul unei transmisiuni live pe TIK TOK a rămas fără cei trei copii ai ei, cel puţin momentan. Comisia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului a dispus ca aceştia să ajungă la rude apropiate.

Mai exact, cei trei copii au fost daţi în grija unei mătuşi, iar părinţii vor fi obligaţi să urmeze consiliere de specialitate, după care îi vor putea primi înapoi.

“I-am dat numai două-trei pălmi. Atât. (…) Până la urmă nu am făcut aşa de rău. Atât că am făcut publice. Alţii fac mai rău… Recunosc că am greşit că l-am lovit”, a spus mama.

Ce spune Poliţia:

La data de 30 iunie, ca urmare a apariției în mediul online al unor imagini video în care o femeie agresează un minor, polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, stabilind că aceasta are 29 de ani, este din localitatea Pomi și este mama băiatului, de 6 ani, care apare în filmare.

Cercetările continuă în lucrarea penală înregistrată, sub aspectul săvârșirii de către femeie a infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

 

5 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Asta trebe sterilizata ca pe-o catea!!!

  2. Anonim Răspunde

    Alo Alo în ce lume trăim luam copii de la mamă și ce facem cu copii ? Unde sunt organizațiile pt ptotectia femeilor ?, Nu sunt pt violentă dar sunt inpotriva celor care spun , copii sunt obraznici în ziua de azi .Să crești un copil e complicat azi fără banii sunt cerințe mari care ne satisfăcute duce la frustrări și depresii ,

    • ... Răspunde

      @Anonim. Nu te supăra dar femela asta este exact tipa care ar trebui să aibă permis de a se reproduce. De ce? Mai gândește-te de ce spun asta.😱🤔😤😲😪😭🤯

  3. Hitler Răspunde

    Hei si de acum incolo pe cine o sa bata? Copilul prost a rezolvat situatia….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.