Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Alertă în județ. O combină a luat foc pe câmp

Astăzi, în jurul orei 17:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o combină agricolă, între localitățile Botiz și Ciuperceni.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Au ars compartimentul motor, cabina și anvelopele combinei agricole.

Sursa: ISU Satu Mare

5 comentarii

  1. Pop Răspunde

    “Alertă în județ.O combina a luat foc pe camp”
    Niște articole mai jenante nu am mai văzut. In tot orașul,judetul nu exista jurnaliști competenți,doar lacomi pt publicitate și click-uri. Au realizat că doar așa faci bani din presa online,din click bait.
    Un articol recent,o anchetă jurnalistică buna,nu vad de la amatorii ăștia PortalSM. Interviuri de tot rahatul pe Facebook,care nu cumva să-i deranjeze pe participanți.
    Eu cred că acești “jurnaliști” portal sm, au fost corigentii facultăților pe care le-au urmat și probabil nimeni nu i-au angajat la vreun ziar decent și s-au gandit ei că mai ușor se fac banii lingând autoritățile și plecând capul in fata lor.
    Că drept de replica pt PORTAL SM e nevoie de anchete Profi,căci 100% in conducerea județului găsiți.
    Sper sa fi citit cineva de la Portal,că mi-e plina pwula de acest gen de articole

    • y Răspunde

      @Pop, este totuși lăudabil că la acest brekingnius planetar au reușit să plaseze o fotografie la subiect. Nu ca și în cazul accidentului din Cărășeu de acum vreo doi ani și cu piză din centrul vechi cu parcul de la noi. Sau cu alt accident din municipiu acum niște ani și cu poză cu bulevard din Constanța cu tot cu tramvai sau troleibuz. Tot le atrag atenția și eu dar văd că degeaba. E mai muit decât mediocru ce se produce aici. În schimb excelează la sportul Ctrl – C + Ctrl – V când e vorba de trântit la propriu ceva material cu covidul. E simplu. Site-ul să fie plin, comentariile să curgă ca să avem trafic pe site.
      Stimabilă redacție! De foarte multe ori comentariile sunt calitativ mult peste articolele pe care ni le trântiți în față. Ce să faci dacă omul simplu nu are obligații de a linge în dreapta și în stânga ?!?! Că altfel riscați la o adică să mergeți să munciți, nu?

  2. Dop Răspunde

    @Pop Totul pare normal, până nu-ți arăți ….capul. O fi cel deștept ? așa pare….

  3. Unguru bulan Răspunde

    Ai dreptate Domnule @Pop, din pacate asta e realitatea si pe “manelisti” nu ii derajeaza.

  4. H&R Răspunde

    Apoi, a luat foc fierul vechi pe camp. Mare smecherie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.