Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Asfalt prăbușit în municipiul Satu Mare. Se așteaptă intervenția Apaserv

Asfalt prăbușit în municipiul Satu Mare. Se așteaptă intervenția Apaserv. O groapă de aproximativ 1 mp a apărut sâmbătă după-amiază la intersecția străzilor Mileniului și George Coșbuc din municipiul Satu Mare, după ce o țeavă de apă s-a spart.

La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Locale Satu Mare, care a închis zona respectivă până când la fața locului se va deplasa un echipaj specializat de la Apaserv, urmând ca asfaltul să fie decopertat și țeava înlocuită.

6 comentarii

  1. Vas Răspunde

    Cei de pe str. Coșbuc să-și aștepte rândul.
    Pe str. Bârgaului n-a trebuit să așteptăm să apară o groapă, au făcut-o chiar cei de la apaserv. 😀 În 17 mai au început săparea gropii și au avut nevoie de 4 zile la o groapă de 2 metri pătrați. Foarte operativi. Între timp au mai și tăiat un cablu subteran electric. La asta se pricep. Au astupat groapa și pe 12 iulie, după 56 de zile au revenit.
    Au pregătit groapa pentru asfaltare, au semalizat corespunzător și duși au fost. Azi e 18 iulie și groapa e tot acolo.
    Conform cu ANEXA NR. 1 la HCL nr. 215/28.09.2017, lucrare trebuia terminată în 3 zile de la recepție.
    Au trecut peste două luni și nu-mi fac mari speranțe. Nerespectare termenului de 3 zile, este contravenție de 2000 de lei, care trebuie aplicată de Poliţia Rutieră a municipiului Satu Mare, Poliţiea Localâ a municipiului Satu Mare, respectiv Biroul Urbanism şi Dezvoltare Urbană, Biroul Autorizări Construcţii,Biroul Finalizări Construcţii şi Serviciul Administrarea Domeniului.
    O grămadă de autorități plătite de noi cu bani grei. Cu alte cuvinte o grămadă de hajmandăi.

    • ... Răspunde

      Se cheamă eroi bujetari.😱🤮😤Degeaba vrem noi o țară ca afară când nu ai cu cine și de fapt nici pentru cine. Toată lumea este de acord că treaba trebuie făcută bine indiferent de locul de muncă dar fiecare ar prefera ca să nu se înceapă cu treaba lor. Maid și al lor va urma. Răbdare copiii ! Probabil de Paștele Cailor. Sau vorba vecinului după 40 mai.

  2. H&R Răspunde

    Acolo in gaura aceea intra banii contribuabililor, taxele si impozitele. Nu din greseala s-a facut gaura ‘ceea neagra. 🤣🤣🤣

  3. radical2 Răspunde

    PRoblema e ca primaria receptioneaza prea usor aceste lucrari. In ultima vreme au aparut foarte multe probleme la diferite lucrari de prin oras. Borduri sfarmate in Carpati 2 dupa ce recent s-au schimbat, crapaturi la pavajele din centru (b-dul Transilvania), vad ca si la centura au aparut ceva probleme . SI mai grav e ca nimeni nu se sesizeaza sau investigheaza lucrurile astea. Chiar asa de gunoaie sa fie angajatii din primarie incat in halul asta sa isi bata joc de banii nostrii? Inteleg ca furi, da macar fura cu cap. Nu asa pe fatza. :))

  4. Avu Răspunde

    Acolo e gaura prin care evadeaza toti de pe strada Mileniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.