Ultima actualizare: ieri, 20:44

Foto: România TV
Naţionale

Crimă oribilă în România! Fetiță (6 ani) ucisă de unchiul ei. I-a tăiat gâtul într-o pădure

Crimă oribilă în România, în comuna Cojasca din Dâmbovița. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a răpit-o pe fetiţa fratelui său, a dus-o într-o pădure de la marginea localităţii şi a ucis-o, sunând ulterior la 112 pentru a mărturisi ce a făcut, precizând că a făcut-o din răzbunare.

Un apel la 112 a pus pe jar întreaga poliţie din Dâmboviţa. Un bărbat din Cojasca le-a povestit liniştit că şi-a ucis nepoata, în vârstă de 6 ani. Fetiţa, ai cărei părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, era în grija unui alt unchi, potrivit ProTV.

Ana Maria Lița, agent de poliție: „Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la faţa locului, unde au identificat bărbatul de 25, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul IPJ Dâmboviţa”.

Copila care fusese răpită a fost găsită într-o pădure de la marginea comunei. Potrivit autorităţilor, autorul era în conflict cu fratele său și, ca să se răzbune, i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o, spun surse judiciare.

După ce a fost încătuşat, suspectul a fost dus la sediul poliţiei judeţene din Târgovişte pentru interogatoriu.

Soarta presupusului ucigaş pare pecetluită. Pentru început, el va ajunge în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a fi arestat preventiv. Iar la final îl aşteaptă, cel mai probabil, dacă va fi găsit vinovat, 25 de ani de închisoare, poate chiar detenţia pe viaţă.

Foto: România TV

Foto: România TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.