Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

FOTO. Bătaie și scandal la ștrandul din Carei! Trei tineri au fost amendați

Bătaie și scandal la ștrandul din Carei! Trei tineri au fost amendați de polițiști după ce au făcut scandal și s-au bătut, în cursul zilei de duminică, în incinta ștrandului din municipiul Carei, județul Satu Mare. 

Tinerii au transformat ștrandul în ring de box, spre nemulțumirea persoanelor prezente, atât adulți, cât și copii, ce au mers să se relaxeze și să se simtă bine.

„La data de 11 Iulie a.c, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit în incinta unui ștrand de pe raza municipiului Carei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele implicate, astfel ca au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 400 lei, conform Legii nr. 61/1991”, transmite IPJ Satu Mare. 

Mai mulți tineri s-au certat, iar ulterior s-au lovit, duminică după-amiază, in incinta ștrandului din municipiul Carei. Cauza scandalului este necunoscută încă, cert este faptul că la fața locului a izbucnit un real scandal, fiind necesară intervenția oamenilor care asigură paza, dar și a Ambulanței și a Poliției.

2 comentarii

  1. zz Răspunde

    Next generation having fun.

  2. Euh Răspunde

    Tare as vrea sa pun mana pe batausu ala care ia batut pe cei doi.Mortii matii de boschetar!Tot dau EU de tine,jegule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.