Ultima actualizare: azi, 16:47
Locale

FOTO. Cele mai longevive cupluri din Satu Mare, premiate de conducerea Primăriei

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare continuă tradiția premierii celor mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare. Miercuri, 14 iulie, în Grădina Romei, au fost felicitate 29 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie și 5 cupluri ce sărbătoresc 60 de ani de căsătorie.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat cât de important este modelul acestor cupluri pentru comunitatea sătmăreană și pentru tinerele generații.

,,Cred că modelele sunt foarte importante într-o comunitate! Vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră pentru că, în ciuda vremurilor grele pe care le-ați traversat, ați continuat să rămâneți împreună pentru a vă atinge țelurile. Dumneavoastră demonstrați și la această vârstă onorabilă că viața în doi este frumoasă și că familia este o valoare importantă a societății noastre! Vă felicit și vă doresc mulți ani, cu sănătate, alături de toți cei dragi!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Viceprimarii Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș le-au mulțumit cuplurilor pentru modul în care au reușit să treacă peste dificultăți și pentru toată munca și contribuția pe care au avut-o de-a lungul timpului la dezvoltarea orașului.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Satu Mare a oferit fiecărui cuplu și un premiu în valoare de 1000 lei. Premierea acestor membri ai comunității noastre este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor!

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari acestor cupluri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.