Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

FOTO. Cutremur în județul Satu Mare, la o adâncime de 13 km

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a raportat, luni, 12 iulie, un cutremur slab în județul Satu Mare, la o adâncime de 13 km.

„În ziua de 12 Iulie 2021 la ora 10:58:08 (ora locală a României) s-a produs în MARAMURES, SATU MARE un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 13km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 117km N de Cluj-Napoca, 128km E de Debrecen, 133km NE de Oradea, 162km SV de Ivano-Frankivsk, 182km SE de Kosice, 190km E de Miskolc, 204km V de Chernivtsi, 231km N de Sibiu, 232km S de Lviv, 234km NE de Arad”, scrie Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului pe site-ul oficial. 

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP este succesorul instituțiilor de cercetare care au avut ca scop studiul cutremurelor. În anul 1895 a fost înființată prima stație seismică din România, în cadrul Institutului Meteorologic din București.

5 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Fiind o ghicitoare eu am luat-o ca atare. Raspunsul este ca epicentrul a fost undeva in Racsa-Vii.

    • cineva Răspunde

      😁👍

    • un cunoscător Răspunde

      … și ca și magnitudine pe scara Richter este ceva similar cu bășina trasă de ceva libelulă. Pentru că scara este logaritmică, logaritm în bază de 10 ceea ce înseamnă că un cutremur de 2 este de 1000 de ori mai slab decât unul de 5, cutremur de la care începe să se simtă ceva. Din asta în zona Vrancea sunt practic zilnic. Wow ce breking news ați băgat!

  2. realitatea Răspunde

    Nu a fost cumva scaunul (încă) primarului????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.