Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Diana Veress, eleva de 10 a județului Satu Mare! Singura ce a obținut nota maximă la Bacalaureat

O elevă de la Colegiul Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare este singura elevă din județ ce a obținut media zece la examenul de Bacalaureat. Diana Veress a învățat pe parcursul întregului an, iar în ultima lună, cea de dinainte de examen, doar a repetat, spune ea.

Tânăra este cunoscută ca fiind o elevă harnică, serioasă și silitoare, iar atât profesorii, cât și familia fetei se mândresc cu rezultatele pe care le-a obținut în urma muncii sale. Cu toate că a învățat, la fel ca pentru toți ceilalți elevi, examenul de Bacalaureat a venit la pachet cu foarte multe emoții.

„Am avut mari emotii, deoarece chiar dacă eram convinsă că am rezolvat totul corect, mă speria gândul că s-ar putea după contestația de la română să-mi scadă din nota obținută inițial. Mă așteptam la istorie, fiind olimpică, și la geografie, să obțin nota maximă, dar la română, chiar dacă eram sigură că nu am nici o greșeală de conținut, a fost o surpriză foarte placută pentru mine. M-am pregătit pentru Bacalaureat pe tot parcursul anului, iar înainte cu o lună doar am repetat tot la fiecare materie. Îmi doresc mult să urmez Factulatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca”, a spus Diana Veress pentru PortalSM

Cu toate că rezultatele ei ar fi putut-o duce peste hotare, Diana a hotărât să rămână în România pentru că își dorește o schimbare în bine pentru țara în care a crescut.

„Îmi doresc mult prima dată să intru la Facultatea de Drept din Cluj, iar apoi să am o carieră stralucită de procuror. Am ales să rămân în România deoarece vreau să fiu o schimbare în bine pentru țara noastră, și aici mă regasesc”, a mai spus Diana. 

14 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Felicitari si noi succese!
    Referitor la criteriul de admitere la multe facultati bazat doar pe dosar si nota de la bacalaureat, daca vor sa redevina serioase, facultatile trebuie sa reintroduca examenul de admitere scris.

  2. Rapina Răspunde

    Mereu am crezut ca doar fetele mai putin dotate cerebral isi arata gaozul…dar se vede ca instinctul de stoarfa, femeia nu-l pierde.

    • cârcotaş Răspunde

      Eşti josnic ! Un frustrat care înveninează spaţiul public sub protecţia anonimatului…javră ce eşti! Cum poţi jigni o tânără pe care nici n-o cunoşti. Mizerabilule!

    • abc Răspunde

      Acest lucru este din cauza sexului masculin si nu neaparat din cauza caracterului ei. Acel gen masculin care gandeste prea vizual, de fapt exclusiv vizual. Daca se imbraca frumos biztos e din aia iar daca nu se imbraca frumos tot e una din aia. Dar din aceasta cauza exista un fel de “targ” in care trebuie sa fii prezenta (intre fete) pentru ca altfel se considera ca nu existi. Dar ma raliez la ce a scris @carcotas. Cred ca sterge pe jos cu tine cand e vorba de carte. Esti jalnic de frustrat si se pare ca gandesti exclusiv cu organul.
      Acum vreo 2500 de ani a zis Aristotel ca femeile de aceea merg pe strada agale ca sa admire cum sunt admirate. Nu s-a schimbat nimic (nici nu avea de ce) dar tu ai involuat pe scara evolutiei spre Pithecanthropus erectus. Accentul e pe “erectus”.😱🤔🤯😲🤮

    • Rapina Răspunde

      De unde stiti voi ca nu o cunosc?
      Erectus e mereu abc-ule, sa te pot lovi peste falci. Iar dupa ce termin cu tine il iau pe carcotas si ii rezerv o portie dubla ca e mai tupeist sclavul…si in final nu va cer acordul sa va pis in cur .

      • cârcotaş Răspunde

        Gunoiule, problema care mă intrigă este aceea că pot exista ,,oameni” ca tine. Poate ai şi tu o soră, o verişoară, o mamă… un sentiment, un bun simţ… N-ai nimic, nu te poţi numi om, eşti un animal care grohăie.

      • abc Răspunde

        @Rapina, se vede că ai avut o copilărie grea de vreme ce tu porți intelighența în kilotzi. Ce va fi când nu mai merge organul? O să mai știi unde să pui ștampula la vot? Eu cred că acăsucă ești tare cuminte că de află consoarta ce părere ai despre ele la modul general te va tăia de la porție o vreme. Apoi vei cânta “my, myself and i” sau vorba lui Pink “you and your hand”. Vin vremuri grele pentru tine băiete. Faptul că te crezi mare și viril nu înseamnă că ești și potent. Iar inteligent în nici un caz. Doar că ești prost crescut.

        • Acelaşi Răspunde

          @abc, e mai bine trei litere decât trei puncte. Bravo, ai făcut un pas mare.😁

          • abc

            Nu am înțeles cum ai ajuns la această concluzie planetară.😱 Vezi să nu faci AVC de la atât efort pe căldura asta.

    • zz Răspunde

      Trebuie schimbat perspectiva: nu numai ca e desteapta fata, este si frumoasa. Ce mai vrei?

  3. Rapina Răspunde

    Macar acum stiti ca sunt un gaaozar. Mai vorbesc singur, si ma cert singur de multe ori. Nu sta nimeni de varba cu mine. Numai eu… si cu mine. Prost sunt asa m-am nascut. Am fost picat in cap de copil mic. Asta e adevarul crunt.

  4. vasile Răspunde

    Felicitari si succes in viata

    • comentator Răspunde

      În sfârșit un comentariu cum trebuiau să fi toate! Dar mult v-a trebuit!😱🤔😤🤯😲😭

  5. Nagasaky Răspunde

    Felicitari !!! Esti desteapta si faina. De aceea, multi invidiosi si prosti ti-or sta pe cale. Dar, da-i naibii. Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.