Ultima actualizare: azi, 11:59

Locale

FOTO. Director general nou la Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare

Urmare a concursului organizat în perioada 16.06.2021 – 23.06.2021, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a emis Ordinul 650/01.07.2021 privind numirea pentru un mandat de 4 ani a doamnei Mihaela Codruța CURTA în funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare (CAS Satu Mare).

Astăzi, la sediul CAS, în cadrul unei ceremonii restrănse, în prezența șefilor compartimentelor din cadrul instituției și alături de subprefectul Radu Bud, prefectul Altfatter Tamás a dat citire ordinului de numire în funcție.

Mihaela Codruța Curta are o carieră de peste 20 de ani în sistemul de asigurări de sănătate sătmărean iar în ultimii șapte ani a ocupat funcția de conducere de director Relații Contractuale.

,,Asiguratul este suveran, este scopul existenței instituției noastre. Voi face tot  ce-mi stă în putere ca în cei patru ani de mandat la conducerea acestei importante structuri a sistemului de sănătate sătmărean să ne achităm, toată echipa, cu onoare și profesionalism serviciul public în  slujba cetățeanului”, a declarat, după instalare, noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

SURSA: Instituția Prefectului Satu Mare

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Faină mască! Faină distanțare! mî gândesc că este suplinită de ceva carnet de membru de partid, că altfel nu-mi explic.

  2. Observator Răspunde

    Acum câteva zile era anunțată ca fiind câștigătoare doamna Olariu! Cum dracu și partidul schimba lumea!

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Dna Olariu si-o retras candidatura, si n-avea nici sapca in cap. Poate amu cu viziunea asta plimea de contribuabili n-or fi tinuti in strada la coada de cerberu de la usa, si poate chiar vor invata sa se foloseasca de perfidu .pdf in loc de clasicu dosar cu sina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.