Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

FOTO. Distracție încheiată la spital. De la ștrand, un sătmărean a ajuns direct pe masa de operație

Distracție încheiată la spital. De la ștrand, un sătmărean a ajuns direct pe masa de operație după ce s-a rănit grav la picior.

Un sătmărean a avut parte de o experiență neplăcută după o ieșire de duminica la ștrandul din Carei. Acesta a ajuns de la ștrand direct pe masa de operație, medicii fiind nevoiți să îi facă patru cusături în talpă, informează obiectiv-sm.ro.

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat pe toboganul din ștrand, acolo unde, odată ajuns sus, sătmăreanului i-a fost interzis să coboare în alunecare pe tobogan, cum era normal, ci a fost pus să coboare pe scări, pe motiv ca angajatul de la tobogan avea pauză.

,,Ajunsesem sus și băiatul de acolo, chiar în fața noastră, a pus un scaun pe coborârea de pe tobogan și ne-a cerut sa coboram pe scări. Scările au fost foarte unde, lumea a avut dificultăți să le coboare în siguranță iar eu am fost ghinionistul care a luat o treaptă intre degete. Am o tăietură dintre degete pana la mijlocul tălpii”, a declarat sătmăreanul rănit, pentru obiectiv-sm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.