Ultima actualizare: azi, 21:35
Locale

FOTO. Inundaţii grave în Germania. Sătmăreni blocaţi din cauza potopului!

Inundaţii grave în Germania. Zeci de oameni au murit, alţii sunt daţi dispăruţi din cauza inundaţiilor care au lovit Germania. Mai multe drumuri sunt încă blocate iar printre cei blocaţi se află şi sătmăreni.

Printre cei afectaţi se află şoferi de TIR din Satu Mare, blocaţi pe A6 Euskirchen – Koblenz, transmit aceştia pentru PortalSM.

Aproximativ 1.300 de persoane sunt dispărute, în urma inundaților din Germania. Numărul celor care au murit a ajuns la aproximativ 60.

Viituri puternice au inundat orașe și sate întregi din vestul și sudul Germaniei, provocând prăbușirea mai multor case și lăsând rezidenții izolați.

Doi pompieri s-au înecat, iar armata a fost desfășurată pentru a veni în ajutorul sinistraților. Transportul feroviar, pe șosele și pe cursurile de apă a fost dat peste cap în cea mai populată regiune a Germaniei.

Și în Belgia, urgia a făcut cel puțin șase victime, iar numeroase localități nu au curent electric de zeci de ore.

Șase case s-au prăbușit sub asaltul apelor revărsate în landul Renania-Palatinat. Și alte 25 se pot surpa în orice clipă, într-o zona rurală din regiunea munților Eifel, aproape de granița cu Belgia.

6 comentarii

 1. Cosmin Răspunde

  A61 este autostrada Euskirchen – Koblenz!!

 2. Gheorghe Răspunde

  No și ce-i cu asta?Mor oameni zilnic,se dărâmă clădiri și drumuri peste tot în lume.Mintile luminate de la conducerea UE sunt ocupate acum sa ,,pună cu botul pe labe” pe răzvrătitul Orban care cu nici un chip nu vrea sa se supună și-i sfidează pe cei de la bruxelles.
  Momentan ei iși storc neuronii pricăjit cu tot felul de legi care mai de care mai spurcate,cum sa dea frâu liber(legiferat)a dezmățul și destrăbălarea societății de pe vechiul continent,străbătut de viituri,furtuni,căderi de grindina și alte dezastre provocate de stihiile naturii care nu mai suporta acest mod de a exploata și a subjuga oamenii de rând.
  Viitorul suna tot mai sumbru pe ,,vechiul continent”ajuns sub mana diavolului și îngerilor lui.

 3. Jolta Răspunde

  Le pedepsește Dumnezeu
  că a permis migranților să intre în Europa.

 4. Altu Răspunde

  Așa,i-a săturat Dumnezeu de vaccin. Degeaba l-au făcut că nu i-a protejat. Așa să pățească toate statele care impun obligativitatea vaccinării, în frunte cu Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.