Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

Young City Weekend aduce atmosfera festivalurilor de tineret în Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate, astfel încât publicul tânăr să trăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Așa s-a născut ideea organizării evenimentului Young City Weekend.

Astfel că, în perioada 23-25 iulie , în parcarea Centrului Comercial Aushopping (locația principală a evenimentelor) se va amenaja o suprafață primitoare, cu un decor special, folosit în cadrul altor festivaluri și evenimente similare din țară.

Prima zi de weekend, vineri, 23 iulie, dăm  startul evenimentului în parcul UFO  cu Music for Skaters:  doi tineri DJ sătmăreni talentați, Shorty și Luke vor crea o atmosferă specială, de distracție, pentru practicanții de skateboard. Fiind vorba de o muzică de atmosferă, la eveniment se aplică doar restricțiile de distanțare.

Sâmbătă și duminică, 24 și 25 iulie, evenimentele din cadrul Young City Weekend se mută în parcarea de la Aushopping, strada Careiului 77-79.

Sâmbătă 24 iulie,  deschidem programul concertelor de la ora  19:00 cu  Pumi și Dodo, după care îi invităm pe Argatu` & Moș Martin să continue distracția.  Până la ora 2.00, ritmurile de hip-hop și electro vor fi asigurate de  DJ Sauce.

Duminică, 25 iulie aducem în fața tinerilor alți DJ renumiți și cunoscuți pentru spectacolele oferite de pe scenele festivalurilor electronice: de la ora 19 începe Pumi, urmează Shtoots, un show cu efecte speciale marca DJ Shiver, iar seara se va încheia cu ritmurile muzicii electronice cu Yoshuu.

Accesul la eveniment se face, conform reglementărilor în vigoare: fiind primul eveniment public la care se va putea dansa, accesul persoanelor se va face pe bază de adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie), test PCR sau test rapid, nu mai vechi de 24 de ore. Persoanele care achiziționează bilete online sau la fața locului, beneficiază de test rapid gratuit din partea organizatorilor. Astfel, va fi un eveniment accesibil și totodată, sătmărenii se vor putea bucura de siguranță.

Biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro: pentru sâmbătă și duminică prețul unui bilet este de 25 RON, iar un abonament de 2 zile se poate achiziționa la prețul de 40 RON, se vor pune la vânzare de joi, 15 iulie ora 10 pe bilete.ro.

Tinerii din Satu Mare sunt încurajați să socializeze și să descopere stiluri muzicale dintre cele mai diverse, fără bariere culturale sau criterii de vârstă. Muzica și buna dispoziție vor fi la ele acasă, iar organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Aushopping Satu Mare se vor asigura că tinerii sătmăreni vor avea parte de cel mai electrizant weekend din ultimii doi ani.

Facebook event: https://fb.me/e/2pzhhlPEj

Bilete.ro: https://www.bilete.ro/young-city-weekend/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.