Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Migranți prinși în județul Satu Mare. Voiau să ajungă la muncă în Italia

În data de 12 iulie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a avut loc o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de responsabilitate. În jurul orei 20.00, polițiștii au reţinut, la aproximativ 150 de metri de linia de frontieră spre interior, două persoane care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, prin apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Petea.

Cele două persoane au fost conduse la sediul STPF Satu Mare şi din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un minor în vârstă de 16 ani, din Libia şi un algerian, în vârstă de 36 de ani. Cei doi intenţionau să ajungă în Italia, în căutarea unui loc de muncă.

Celor doi cetățeni străini li s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de ieşire din ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a se lua măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    La muncă? Poate cineva a tradus gresit lor acest cuvant.

  2. AziNu Răspunde

    Bani aruncati degeaba. De cand au fost prinsi ,au mai incercat de vreo 4 ori. Vreau sa zic ca nu au ce sa le faca. Ce ma deranjeaza pe mine e ca , daca ar prinde un roman care ar incerca sa treaca fraudulos, i-ar da interdictii, dosar penal etc. La urma urmei si legile astea sunt facute pentru fraieri. Imi pare rau sa zic asta, dar e adevarat. Cwrvele se cracesc pe strada, tzighi-tzighi vinde in piatza, boschetarii ne cer bani pt simplu motiv ca castiga mai mult decat fraierii de noi care lucram etc. Iar noi primim amenzi ca iesim afara dupa 10 seara, ca nu am lins cwru la militienii de pe strada care s-au legat de noi doar asa ca existam si multe altele . Eu zic sa nu va fie frica de legi. Ele sunt facute pentru cine pune botu’. Infractorii pe care-i vedem ca sunt prinsi, sunt doar exceptii! Militia face bani de pe noi, astia cinstiti. Va recomand sa faceti ce credeti voi ca e bine pt voi, nu ce va zice statul sau alti pacalici care va vor banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.