Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Policlinica a rămas fără telefon din cauza unei avarii: ,,Se lucrează la remedierea defecțiunii”

ACTUALIZARE. Defecțiunea a fost remediată, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Policlinica Satu Mare a rămas fără telefon din cauza unei avarii majore, spun reprezentanții Spitalului Județean, iar în acest moment programările se pot face doar prin prezentarea la sediul ambulatoriului. Până la remedierea problemelor, conducerea SJU Satu Mare îi roagă pe cei care doresc să obțină anumite informații să manifeste înțelegere.

,,Vă informăm ca la cablurile telefonice din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica Veche), au apărut unele defecțiuni majore. Din acest motiv, contactarea telefonică a fișierului unității medicale, a cabinetelor medicale din incintă este imposibilă în momentul de față.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență, personalul medical care deservește Policlinica, cere scuze pacienților pentru neajunsurile create de această defecțiune și, totodată, îi roagă pe toți cei care doresc să obțină anumite informații, sau să se programeze pentru consultații, să manifeste înțelegere, răbdare.

În acest moment se lucrează la remedierea defecțiunii. Imediat ce defecțiunea va fi remediată vom aduce la cunoștință sătmărenilor acest lucru prin intermediul mass media.

Până la remedierea defecțiunii, cei care doresc să se programeze personal o pot face prezentându-se la intrarea din incinta Ambulatoriului de unde personalul de pază îi va dirija spre fișier.”

2 comentarii

  1. cazma Răspunde

    Eu l-am taiat zile intregi nu raspundea nimeni la telefon inauntru nu te lasau sa iti faci programare deci singura solutie era taiat telefonul

  2. România Răspunde

    Urmează ca acest Dorel să fie amendat pentru zădărnicirea combaterii covidului? Cum drq să nu se știe ce cabluri subterane sunt acolo și unde exact?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.