Ultima actualizare: ieri, 20:12
Locale

FOTO. Noi imagini de pe șantierul Centurii Sătmarului. Se execută ultimele lucrări

Lucrările la Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare continuă într-un ritm bun, anunță reprezentanții Instituției Prefectului.

Potrivit Prefecturii, pe unele tronsoane ale centurii rutiere de ocolire a municipiului Satu Mare se execută în acest moment ultimele lucrări necesare înainte de darea în circulație. Astfel, se lucrează la montarea parapeților laterali, a sistemului de iluminat, a sistemelor de informare și dirijare a circulației și a celor de protecție fonică a locuințelor aflate în apropiere.

De asemenea a început amplasarea sistemului de separare a benzilor de circulație, sistem important menit să ducă la creșterea siguranței circulației rutiere. Subprefectul Radu Bud apreciază mobilizarea bună în șantier din ultima perioadă a antreprenorului Itinera SpA.

Pearl Beauty Center

16 comentarii

 1. hahaha Răspunde

  Wsm… 🙄

 2. radical2 Răspunde

  Care ultimele? Ca nu e gata nici 70% :)))))

 3. Smile Răspunde

  Cum să scrii prostia asta ,,Se execută ultimele lucrări”, măcar o văzut cel care o scris cap coadă întreaga centură, cum arată astăzi lucrările, sunt porțiuni unde nici vorbă de finalizare anul acesta, până în decembrie dacă ajung la 80% stadiul fizic.

 4. x-ulescu Răspunde

  ati numarat bine stalpii de curent ? sigur nu mai sunt stalpi in drum ?? … duceti catva ca sa mai aveti scuze peste 5 ani ,ca nu ati terminat . In rest ,ca podu peste somes ,, e gata dar mai e de lucru pana la terminare

  • altu fără bmw Răspunde

   Va fi gata. Doar nu se poate încă folosi. 🤔😱😲😤
   Acum parcă și văd că motivul întârzierii va fi explozia prețuriloe la materialele de construcții.

 5. Never go full retard! Răspunde

  Pentru cei care au citit doar titlul: “Potrivit Prefecturii, PE UNELE TRONSOANE ale centurii rutiere de ocolire a municipiului Satu Mare se execută în acest moment ultimele lucrări necesare înainte de darea în circulație. “

 6. Crack Răspunde

  Ooo..va agitati aiurea. Bine a scris in titlu “se executa ultimele lucrari” …dupa care intra iar intr-o lunga pauza….dupa pauza aia lunga ,reiau din nou ude unde au ramas. 😏

  • Toader Răspunde

   Cel mai inteligent comentariu! Ultimele lucrări înainte de o paaaauză luuunga…. Bine ar fi să nu ai dreptate, dar din păcate o să ai !

 7. s.a.m.d. Răspunde

  asa si

 8. s.a.m.d. Răspunde

  VOTATI PE COICA mai are nevoie de cateva spatii , si ceva banuti, saracu ,,,,,s,a,m,d, huuuuu loazeee,,,

 9. Titi Haur Răspunde

  Așa loazelor pesediste, vă roade invidia la rinichi? Beți o bere și vă trece!
  MU13 P5D!

 10. Comentator Răspunde

  Dacă se dă anul acesta în funcțiune, chiar și parțial, îi aștept pe toți pesediștii și pe susținătorii ciumei roșii să facă bungee jumping de pe palatul administrativ, fără bungee!!
  Doar o sinucidere în grup ar mai putea salva moleculele de onoare pe care le-ați mai avea!

  • comentator Răspunde

   Am uitat să spun că nu se poate da în funcțiune parțial. Astea sunt praf în ochi pentru [email protected] votantă. Dar așa e când musai trebe să aplaud.
   Mă aștept ca de dragul lui Cozma USR-istul Drulă să scoată un OUG pentru ca acest lucru să fie legal și posibil. Ce spuneți? Că sunt slabe șanse pentru asta?🤔😱🤯😲
   Speranța moare ultima.

   • Alta Răspunde

    Ce pățiși măi scursură, latri contra vântului ….incerci prin schelăeturile tale disperate să acoperi aberațiile pe care le fac neonaziști pe care-i pupi in fund cu atâta ardoare, tratează-te căci lumea vede de ce sunt in stare .

    • comentator Răspunde

     Poți să înjuri. Legea nu permite punerea în funcțiune parțială. Nu sunt userist, chiar nu-i suport deloc cum politizează pentru că numai în conflicte stau fără să facă ceva concret. A se vede Clotiide care stă în buricul Bucureștiului în rahat. Mă gândesc dacă un orimar de altă culoare făcea așa ceva era demult săltat de cineva. Dar neprihănita născută în insula însorită Guadelupe își permite și asta. Scursură este cine spune. Nu eu înjur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.