Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Șoferul din Satu Mare, surprins pe contrasens pe Autostrada Transilvania, a rămas fără permis

Sătmăreanul care a fost surprins pe contrasens pe Autostrada Transilvania a rămas fără permis, titrează Știri de Cluj. Polițiștii l-au depistat pe șoferul care a ratat intrarea pe autostradă, la Nădășelu, și l-au sancționat.

,,În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroul de Poliţie Autostrada, în colaborare cu polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul auto a fost identificat.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, iar ca măsura complementară, bărbatului i-a fost  suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, precizează Poliția Cluj.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. 🌑 Răspunde

    Inseamna ca toti cei care apar in video incalcand legea is pedepsiti? Ca daca nu, cineva o suge la rece.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine. Data viitoare sa fie mai atent.

  3. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Aceasta persoana a gresit, se vede clar pe filmare ca nu a intrat cu intentie. Astept rezolutia Politiei Romane vis-a-vis de cocalarul de pe A2, acel nesimtit care circula pe banda de urgenta cu buna stiinta si intentie si marturisea cu o sfidare crunta ca o va mai face. Asteptam rezolutia Politiei Romane. De altfel ati vazut ca a declarat ca oricum amenzi nu plateste. Multumesc,

    • Sâcă Răspunde

      Ăsta, după manevră se vede că e dezorientat, dar se pare că sa dezmeticit repede, și cred că sa corectat și a luat și amendă . Iar cocalarul de pe A2 ,a făcut-o intenționat și nu va plăti (zicea el ) ,dar nu prea cred in asemenea
      progenituri……

  4. Eu Răspunde

    Pe baza filmari a fost amendat ??? Deci se poate dovedi un eveniment cu camera de filmat din masina ? Stie cineva ? Poate creaza un precedent !

  5. doi Răspunde

    Deci sa presupunem ca dorec sa ii fac cuiva probleme pot linistit sa inchiriez de la cineva o masina asemanatoare cu a victimei si sa ii pun numere de inmatriculate printat “deoarece pe filmare nu va aparea cat de originale sunt ” si sa inregistrez o neregularitate ca apoi sa ii soseasca victimei un plic negru ?
    Nu mi se pare ok .

  6. Gigi Răspunde

    Nenorocitul se laudă că nu o să plătească nici așa………mare șmecher a ajuns…….
    Rom Anica. Nimănui!!!!!

  7. Satmarean Răspunde

    Nesâmțâtu !!!!

  8. Jan Răspunde

    Mere si ayesta la mare cu coja ceye dye golf și pă contrasens !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.