Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Noua autogară din municipiul Satu Mare a fost recepționată

Miercuri, 21 iulie, a avut loc recepția lucrărilor de contrucție a terminalului de călători de pe strada Botizului. Următoarea etapă presupune implementarea sistemul de management al traficului, care se află în faza de licitație.

Satu Mare va avea un terminal transjudețean care să ofere condiţii decente şi confort celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun sau tranzitează municipiul.

,,Satu Mare va avea o autogară modernă, construită din fonduri europene. Valoarea totală a proiectului este de 33 milioane de lei și include și cele 11 autobuze hibrid care deja circulă pe străzile municipiului, precum și un centru de monitorizare a transportului public de călători. Pentru lucrările de construcție a terminalului de călători s-au alocat 6 milioane de lei, o investiție substanțială care vine și în sprijinul persoanelor care fac naveta”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Construirea terminalului de călători, implementarea sistemului de management al traficului și achiziția de autobuze hibrid sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, proiect cu o valoare totală de 32.960.027 lei.

26 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Bun. Și sistemul de management integrat al navetiștilor va veni la pulivară. Că scrie că e încă în fază de licitație. Deci navetistul cum ajunge acolo are două variante. De fapt trei. Prima îl sună pe primar, a doua îl sună pe Tarr că văd că în mod interesant a devenit specialist și în așa ceva (a se consulta pozele) și trei înjură strașnic și cheamă un taxi. Foarte bine gândit! Cu fundul! Eu în locul navetiștilor aș sabota stația. Sincer.

    • Spray man Răspunde

      Cand vine barát nu mai face pe artistul. Ii compatimesc pa navetisti, grinda ii perfecta pentru porumbei.

      Receptie facuta cu cabluri atarnand in poza doi si marginea alba prost imbinata. Asflat pe jos presupun ca din proiect, pentru o asteptare mai comfortabila pe timpul verii.

      Gratulálok!!!

  2. Pap Remus Răspunde

    Și pe maica ta trebuia sabotată sa nu apari pe lumea asta….Răutăcios obraznic ce iești.

    • Pap Remus Răspunde

      Vorbesc singur și trebuie să aplaud orice făcut de primar. Atât de țăran sunt că dacă nu am argumente măî iau de mama altuia.

  3. radical2 Răspunde

    Sper ca nu ca si reabilitarile de drumuri, Ca nu-i vad viata lunga .

  4. altu fără bmw Răspunde

    @Remusică handicapatule! Maică mea săraca e moartă deja demult. Să-ți arăt drumul? Cu mare plăcere! Nu ți-e rușine? Crezi că aici îți este permis orice? Așa e când omul nu a căpătat cei 7 ani.
    În altă ordine de idei, Te rog fă un drum lung de la capăt de județ cu multe bagaje și sunt curios cum ajungi de acolo la destinație, retardatul orașului!

  5. Victor C Răspunde

    Comparativ cu autogara făcută de Coica, arată nașpa

  6. Cozma Răspunde

    Satu Mare are autogara Orizont. Nu era nevoie de o autogară nouă

    • Nicusor Răspunde

      @Cozma Corect. Risipa de bani. Bine ca nu o facut-o langa OMV-ul de pe capat la Botizului. Faina plimbare pana in centru peste liniile de CFR

    • HH Răspunde

      Autogara e pe mana unui “destept” de al tau, ca si orice din tara asta privatizat prin sloganul ” Nu vindem tara !!”

  7. Batman Răspunde

    Imi place halatul rosul! Cat e halatul, intreb pentru un prieten?

  8. unu Răspunde

    domnisoara sveda e la defilare mai nou , habar nu au dar ea e sefa la urbanism sta bine langa gabor bacsi, voi un pola mea ati construit autogara pe camp?/ jos udmr , shimbati bordurilr bune pt o calitate mult mai proasta, rusine s ava fie

  9. Satmarean 1 Răspunde

    Vesnici aceiasi nemultumiti!!!!!!!!!!!!!

  10. Satmarean 1 Răspunde

    @anticoica. Frumos vocabular.Sper ca nu ai pretentii sa-ti raspund ca oricum n-ai intelege!

    • anticoica Răspunde

      Măi sătmărene! Nu trebuie să-mi răspunzi pentru că nu doresc să te pun în dificultate. În starea ta de orbire din cauza acestei mărețe realizări a lui mister K singurul lucru ce nu observi că dacă așa rămâne nu are absolut nici un rost. Mă rog, mai puțin pentru firma executantă. Avem bani de aruncat aiurea? E vorba și de banii tăi acolo!!!

  11. 😎 Europol 😎 Răspunde

    În sfârdit se va termina si aceasta telenovelã si biblioteca va avea un loc mai spatios si decent.
    Multumim UDMR! 🏆
    Chiar de ei am avit nevoie sã se rezolve aceastã problemã??!?!? DA!

  12. mae Răspunde

    doamna blonda nuti plac pozele ,,,stai acasa ,,,,,nu face pe dificila ca nu vreii sa stai la p….. ai tupeu mare sa te intorci sa nu iesi in poza

  13. oana Răspunde

    Blonda Oana-Roxana Po. a plecat din Negresit oas la Cluj sa fie amanta unui barbat insurat cu doi copii. Blestemata sa fi c***a ordinara.

  14. anticoica Răspunde

    @Satmarean 1. Nuuu! Estem perfect! Ca și panglica aurită pe pluă. E frumos dar nu e bun la nimic. Cum poți exploata pe asta??? Înainte tot bază auto era și tot nu funcționa. Prinzi clienții cu lasoul? Și de cum ajung acolo după roza vânturilor din cele 55 de comune ale județului cum își continuă drumul? Când vine câte un bus cu 40-50 de pasageri deodată ce fac ăia? Și e doar un bus! Sună la un prieten? Unde opresc sau staționează ăia la rândul lor?

    • rodica Răspunde

      coaica tu vrei statie in fata blocului ? eai vazut alte orase occidentale ?

      • hAuleuMaica Răspunde

        @Rodica…..dragă , dacă vorbeai despre altceva ,poate erai apreciată ,dar ai dat cu bățu-n baltă .O investiție se face acolo unde-i este locul cel mai util destinației ei,altfel o faci degeaba, pentru că in timp se pierd, și utilitatea și banii cheltuiți,dar mai mult este vorba de disconfortul creat miilor de oameni.Și asta ,așa cum multă lume spune, i se găsea loc mult mai potrivit destinației .

  15. anticoica Răspunde

    @Rodica. În alte orașe am văzut sisteme de transport cap-coadă funcționale. Și crede mă orașe mult mai mari nu cu astfel de probleme mărunte ca ale noastre. Pentru că unde am fost și traficul era puțintel mai intens. Eu atâta vreau când se face ceva să aibă rost și să funcționeze. Ca și mutatul bibliotecii pe care s-au dat bani grei dar biblioteca tot acolo este.

  16. Ton Ford Răspunde

    Cum sa vii la recepetie intr-un halat de baie ?
    Sau sunt si dusuri acolo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.