Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Pățania unui sătmăream la vulcanizare. I-au rupt şurubul şi l-au trimis la plimbare

Pățania unui sătmăream la vulcanizare. Un sătmărean a avut ghinionul să treacă pragul unei vulcanizări din cartierul Micro 15 iar angajaţii să îi rupă şurubul de fixare a roţii, după care să fie trimis la plimbare.

Sătmăreanul a povestit, pentru PortalSM, că totul a început miercuri, după ce a făcut o pană. Fiind nevoit să plece la serviciu, sătmăreanul l-a rugat pe tatăl său, în vârstă de peste 60 de ani, să meargă la vulcanizare să rezolve problema.

Aici, iniţial i s-a spus că va trebui să achite peste 30 de lei pentru reparaţie şi centrarea roţii, dar până la urmă a plătit doar 18 lei pentru că angajaţii au uitat să centreze roata. Problema cea mare o reprezintă însă faptul că unul din şuruburile de fixare a roţii a fost pur şi simplu rupt de mecanici. Sătmăreanul susţine că aceştia l-ar fi forţat în poziţie incorectă. Tatăl sătmăreanului a fost ulterior trimis la plimbare, cu roata fixată în trei în loc de patru şuruburi.

După ce a aflat povestea, tânărul s-a dus la vulcanizare să ceară explicaţii, dar a fost purtat pe drumuri de către conducerea firmei. Sătmăreanul consideră că reprezentanţii firmei respective sunt vinovaţi de situaţie şi ar trebui să îi rezolve problema, nicidecum să suporte costurile reparaţiei pe propria cheltuială.

După mai multe discuţii i s-a transmis că degeaba se agită că nu va rezolva nimic. Sătmăreanul se teme să circule cu maşina din moment ce roata este prinsă doar în trei şuruburi.

El a spus reporterilor PortalSM că luni dimineaţă se va deplasa la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului pentru a depune o plângere în speranţa că i se va face dreptate.

8 comentarii

  1. părerea mea Răspunde

    Părerea mea e că şurubul nu se putea rupe decât din cauza…şurubului. Sigur, sunt soluţii pt. ajutarea asamblărilor ruginite dar din moment ce s-a ajuns la ruginire masivă se poate întâmpla orice. Ce ar fi dacă ţi s-ar refuza schimbarea roţii pe motiv că nu se riscă nimeni să-ţi desfacă ruginitura?

  2. Calin Răspunde

    Ia afisati-i datele de identificare ca sa nu mai pateasca si altii la fel.
    Cu rugina fara rugina daca filetul e bun pe ambele elmente trebuie sa intre fara probleme, Dar Batman de serviciu si-a incordat muschii pe un surub prins stramb

  3. Gheorghe Răspunde

    Majoritatea atelierelor de vulcanizare folosesc acea scula pneumatica cu care strang si destrang piulitele(dupa caz)de la roti.Acea scula are bataie si strange ferm dar daca insisti si,,bati”prea mult risti sa rupi acel surub.Oricum este bine ca s-a rupt la montaj ca altfel poate ca se rupea in rulaj,la viteza mare si se putea intampla un accident urat.Daca faci schimbul jantelor de doua ori pe an,in functie de sezon,iarna/vara,atunci poti sa vezi daca piulitele sunt ruginite .Oricum ele sun fabricate dintr-un otel special care nu rugineste atat de usor.Era corect din partea atelierului sa rezolve problema si sa scoata acel surub.Este foarte usor,sunt scule speciale care te ajuta sa faci asta si nu costa mult.

  4. ciprian Răspunde

    Daca nu le-ai facut un pic de reclama ca sa stie si altii sa evite locul ala, te zbati degeaba…ai ramas cu paguba

  5. auleu Răspunde

    Tocmai la vulcanizarea aia o uitat baiatul sa puna distantier cu toate ca i-am zis sa nu le uite! Cand am dat cu spatele s-o indoit surubul si am patit la fel. Au dat din umeri, au vrut sa ma trimita cu roata blocata ca ei au treaba . Intr-o primavara le-am lasat cadou niste cauciucuri ca erau deja belite rau. Toamna o vrut sa mi-i le vanda la 80 lei bucata . Erau fix alea ce le-am dat. Aveam niste jante la care nu gaseai usor cauciuc , le-am recunoscut din prima. Sa nu zic, cand e coada cum vin pilosii in fatza, zici ca e institutie de stat plm. E o bomba locu ala. E de evitat

  6. Xpert68 Răspunde

    despre ce vulcanizare este vorba????????

  7. puiu Răspunde

    Aia de langa biserica reformata,cea mai scumpa din tot orasul si cei mai prosti si aroganti angajat….de evitat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.