Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Accident mortal în județul Satu Mare! O persoană și-a pierdut viața, alte patru în stare gravă

Un accident mortal a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe Bulevardul 25 Octombrie din municipiul Carei, la ieşirea înspre Oradea. Impactul violent dintre două autoturisme a dus la decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor patru, potrivit Opinie de Carei.

Persoana decedată, un bărbat în vârstă de circa 30 de ani, se afla la volanul uneia dintre maşinile implicate în coliziune. Celelalte victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi de poliţie.

„Un conducător auto, de 41 de ani, din Tiream, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din Carei. În urma impactul a rezultat rănirea ușoară a șoferului celui de-al doilea autoturism și a celor trei pasageri din acesta. Din nefericire, șoferul de 41 de ani, a decedat.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, de 19 ani, a rezultat valoarea de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ pentru PortalSM

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Circa 30 de ani este 41 de ani? Greu cu matematica, dar mai ales cu numerele.

  2. Altu Răspunde

    Vai și amar de așa redacție cu asemenea jurnaliști. Aleea Milcov e în Micro 16,30 de ani sunt de fapt 41 sau invers,mortul e vinovat dar cel băut e nevinovatul (poate o fi așa),cine să vă mai creadă.

    • ... Răspunde

      Stai că măcar nimeresc județul! Nu o să uit când acum câțiva ani la un accident la Cărășeu au pus o poză cu centrul vechi din oraș sau la alt accident pe Botizului au trântit o poză tocmai de la Constanța. O poză faină cu tramvai cu tot tacâmul! Nu știu celor de la redacție nu le e rușine când cititorul sesizează asemenea greșeli grosolane?

      • Nu Răspunde

        De ce sa le fie rusine??…doar va considera o turma de frustrati ce intra doar pt comentarii.

        • ... Răspunde

          Mda. Ai dreptate. Ca să le fie rușine sau măcar să aibă dorința de a se perfecționa (măcar așa ulterior, pe bani buni și la locul de muncă!!!!) ar trebui să cunoască această noțiune. Acestea sunt momentele când încep să gândesc cu voce tare că totuși …. totuși era bun la ceva acel “Ștefan Gheorghiu”. Nu că aș plânge după iepoca aia (pentru că a fost groaznic) dar acești pseudoziariști nu cred că reușeau la vremea respectivă să termine școala aia de ziaristică.
          Dealtfel citesc ce apare că sunt curios să află dacă se mai întâmplă câte ceva. De o vreme deja bagă și ei știri de prin Vaslui ori Constanța. Oare de ce?

    • Ășâțî Răspunde

      Ce redacție? Eventual Asociație de Vânători de Clickuri.

  3. Nicusor Răspunde

    Nu mai inteleg nimic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.