Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Prefectura Satu Mare anunță controale masive după tragedia de la Apa

Instituția Prefectului Satu Mare anunță controale masive după evenimentul tragic de la Apa, când un tânăr s-a înecat în lac.

Sorin, în vârstă de doar 22 de ani, a murit după ce s-a înecat în balastiera de la Apa. Tânărul a căzut de pe hidrobicicletă fără a fi echipat cu vestă de salvare, iar Prefectura Satu Mare anunță controale la administratorii luciurilor de apă.

,,În ceea ce privește evenimentul tragic de la Apa, prefectul are în vedere constituirea unei comisii mixte de control care va verifica modul în care administratorii luciurilor de apă reglementează, autorizează și respectă prevederile legii”, a transmis Instituția Prefectului Satu Mare.

8 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Foarte bine! Mă gândesc că vor fi numiți tot ăia din comisia ATOP care dădeau cu părerea și până acum. Apoi comisia va întocmi un raport iar după raport toate vor rămâne la fel. Eventual se vor da niște amenzi. La Apa (pentru că nu se poate să nu se găsească în situația dată ceva probleme) și la încă câteva. Trăiască bantustanul liber!

  2. Szabika Magyar Răspunde

    Asa este, prefectul actual care cand lucra la finante inregistra autoturisme cu capacitate cilindrica mare, peste 3000cm3, cu o capacitate sub 2000xm3 bineinteles contracost, deci concluzie chiar acest om va face ordine…vai vai. Nici el nu crede acest lucru.
    Primeste 2-3 mese, niste mici atentii si totul va fii ok, deci NU se va schimba nimic.

  3. comentator Răspunde

    Ați vezut ce repide se resolvă cazul? Tzakpak control și gata treaba! Că așe se rezolvă problemele de fond la noi! Amendă și gata! Apoi de mâine reluăm de unde am lăsat treaba!😱😲😭

  4. chupacabra Răspunde

    Chiar sunt curios daca o sa vedem cate doua persoane pe o hidrobicicleta si ambele echipate cu vesta de salvare. Presa ar trebui sa urmareasca periodic si sa publice, daca se respecta promisiunile autoritatilor sau nu, iar in acest caz daca se va respecta in sfarsit legea.

    • realitatea Răspunde

      @chupacabra. Ar fi mai mult decât salutar pentru că sunt mulți inconștienți și apa e foarte adâncă. Dacă mergi numai până la unguri la ceva ștrand imediat îți dai seama care este de la noi, așa de necivilizat se poartă unii. Din păcate.

  5. m Răspunde

    I-ați pus pe pompieri să alerge după mâțe,să taie copacii în locul Florisalului,să dea jos pereții clădirilor neîntreținute în locul primăriei, să curețe șoselele de scurgeri de carburanți în locul drumurilor naționale,să ridice bețivii de pe stradă în locul serviciilor de asistentă socială, să caute rătăciții și datiii dispăruți în locul poliției ,să asigure centrele de vaccinare în locul DSP-ului etc.luându-i de la misiunea lor de bază.
    Acum punetii-i să supravegheze pe toți neâmplinitii mental când au chef să se arunce în lac!
    Pentru doua dealuri și-o vale ,s-a înființat un Serviciu Salvamont…
    De ce nu opriți scăldatul în zonele periculoase?De ce nu obligați proprietarul locului de agrement să-si instituie măsuri?Lăsați supravegherea pe măna unei societăți private!Să vedeți cum ii pune la punct și le ia numerarul!

    • chupacabra Răspunde

      In judetul Satu Mare sunt mai mult de doua dealuri si o vale, se intind o parte a Muntilor Ignis de la Racsa pana la Sambra Oilor, iar de la Sambra Oilor pana la Halmeu avem Muntii Oas. De asemenea mai e reprezentativa si Culmea Codrului. Sunt o groaza de locuri frumoase si perfecte pentru drumetie, iar Salvamont se implica activ in a dezvolta acest aspect. Din pacate sunt nevoiti sa scoata de prin mocirle si tot felul de bezmetici si inconstienti offroad-isti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.