Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Trupul tânărului înecat la Apa a fost găsit de pompieri

Trupul tânărului în vârstă de 22 de ani, care s-a înecat sâmbătă la balastiera de la Apa, a fost găsit în această dimineață de pompierii sătmăreni.

Tânărul Sorin, în vârstă de doar 22 de ani, din Seini, se afla cu prietenii la balastiera Apa, iar la un moment dat, el cu prietenii, au ieșit pe apă cu o hidrobicicletă. Sorin nu știa să înoate și la un moment dat, în condiții încă declare, a căzut în apă.

Alerta a fost dată sâmbătă, în jurul orei 19:00, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj patru scafandrii militari.

Corpul neînsuflețit al lui Sorin a fost găsit astăzi, în jurul orei 10.20, de către pompierii militari.

7 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Sper sa inceapa urmarirea penala impotriva administratorului firmei care inchiriaza hidrobiciclete fara a asigura obligatoriu si veste de salvare persoanelor . Daca asigura veste de salvare atunci viata acestui nefericit nu era pusa in pericol !!!

  2. Mae Răspunde

    Toții sînt fata un pic de inteligenta in capul ăla alor toții !!!! Nu o sa se întîmplă nimic ,băiatul mort și cu asta basta !! N

  3. a Răspunde

    Balastiera Apa isi cere sufletele an de an. Inca lumea nu s-a convins de riscurile de acolo. Pacat de baiat..
    Cei cu care a fost vor duce si ei o cruce grea, toata viata.

    • realitatea Răspunde

      Asta e speranța să aibă atâta inteligență. Măcar ulterior în ceasul al 25-lea. Dar eu am mari îndoieli pentru că mare parte din vină e al lor. Cum drq să te duci cu hidrochestia aia pe ditamai lacul dacă știi că 3 din 4 dintre voi nu știu să înoate? Mă gândesc că știau asta. Trebuie intervenit cumva la nivel de autoritate pentru că așa cum este acum oricând (practic zilnic) se pot întâmpla astfel de lucruri. “Piața” de înconștienți este suprasaturată din păcate. Eu zic că avem lucruri mai bine de făcut și bani să se cheltuie mai cu cap. Păcat de viața irosită prostește.

    • a Răspunde

      In urma cu vreo 15 ani eram mare amator de Apa. Aveam si barca gonflabila. Sunt niste curenti acolo de te doare sufletul la Doamne-Doamne. Am legat dupa barca mea vreo 2 fatuci, am vasit in cerc de cateva ori, m-am semiblocat in ceva alge.
      Eu cred ca am evoluat si o puscina e mai ok fata de un lac.

  4. unu Răspunde

    orasul satu mare nu are scafandrii pompieri, pai ce dracu fac restul isi nr flocii??

  5. adica Răspunde

    AVIZ AUTORITATILOR COMPETENTE: cum se inchiriaza hidrobiciclete fara a oferi minimul de siguranta (vesta de salvare) ???????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.