Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Statuia lui Matei Corvin din Cluj-Napoca, vandalizată de un sătmărean

Statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost vandalizată de un sătmărean. Autorul l-a numit pe fostul rege „Mathias T-Rex”.

Ce spune Poliția:

La data de 15 iulie, în cursul serii, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Satu Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată persoana bănuită de fapta de distrugere constatată la data de 15 iulie, când, pe suprafața unui monument istoric din Piața Unirii a fost înscris un mesaj cu o substanță de culoare neagră.

Activitățile derulate în sistem integrat ale polițiștilor municipiului Cluj-Napoca, Secției Regionale de Poliție Transporturi și Direcţiei Poliţie Locală Cluj-Napoca au condus la identificarea unui bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Sursa: IPJ Cluj

FOTO: Monitorulcj.ro

 

4 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    De ce nu publicati continutul mesajului scris?… sau este interzis la publicare, pe cine mai protejati?

    • radical2 Răspunde

      Daca este ofensator, este interzis. Nu trebuie sa se promoveze asa ceva. E ca si cand intra persoane din tribune pe terenul de fotbal. Nu trebuie televizate fiindca asa promoveaza prostia. SI sunt destui care fac asta ca sa ii vada cat mai multi. Noh,..cam asa si cu mesajele astea 🙂

  2. radical2 Răspunde

    Atâta pot sătmărenii.

  3. România Răspunde

    @Ciprian, dragul mami! Acuma indiferent de naționalitatea cercopeticului care a desăvârșit fapta trebuie să fii BOS PRIMIGENIUS ca să faci așa ceva. Ce vrei să afli? Cât de involuat poate fi? Sau de câte ori a fost scăpat din mână în cap de părinți?
    Că dacă cineva scrie T REX în loc de REX mie îmi spune că are doar urme de inteligență și IQ ceva care tinde spre minus infinit! Subliniez, asta indiferent de naționalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.