Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Tânăr (21 ani) din județul Satu Mare, prins cu droguri în mașină

Tânăr din județul Satu Mare, prins cu droguri în mașină. Polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș în colaborare cu polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au depistat la data de 25 iulie, în jurul orei 00.20, pe raza de competență, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Turț.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în interiorul autoturismului 1,88 grame cristale de culoare alba, care, din declarația persoanei de la volan ar fi metamfetamină, și 1,10 grame substanță vegetală verde-oliv uscată, care ar părea a fi cannabis, precum și un cântar de mare precizie.

În urma verificărilor efectuate polițiștii negreșteni au stabilit faptul că substanțele psihoactive identificate ar aparține conducătorului auto care ar fi avut intenția de a le comercializa pe raza orașului Negrești-Oaș și a comunelor adiacente.

În cauză aspectele constatate și bunurile ridicate au fost predate polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.