Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Pericol public! Sătmărean prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Polițiștii rutieri sătmăreni au identificat la data de 24 iulie, un bărbat, de 36 de ani, care se afla al volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au depistat, în jurul orei 01.40, pe strada Ștrandului din Satu Mare, un bărbat, de 36 de ani, din Viile Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind, testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

La aceeași dată, în jurul orei 23.10, polițiștii rutieri sătmăreni au depistat pe Podul Decebal, din Satu Mare, același bărbat, de 36 de ani, care se afla și de această dată la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că și de această dată a fost condus la spital pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale.

Având în vedere cele prezentate mai sus polițiștii rutieri au dispus reținerea bărbatului, de 36 de ani, pentru 24 de ore în cadrul dosarelor penale întocmite, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

2 comentarii

  1. Szatmari Răspunde

    Cred ca e vorba de primarul din Viile SM, taranul acela, care a ajuns din fochist la primarie. Umbla si fara permis si beat.

  2. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Individul acesta este ca manelistul de pe A2 care circula pe banda de urgenta si fiind prins de catre autoritati a avut declaratii mai mult decat sfidatoare la adresa lor, dar mai mult la adresa cetatenilor care circula civilizat pe soselele acestei tari. Este clar ca acest Cod Rutier trebuie schimbat, altfel drumul spre mare si orice alt drum vor fi in continuare o ruleta ruseasca. Acest individ, similar cu manelistul de pe A2, trebuia sa fie arestat pe loc pentru tentativa premeditata de omor. Seara faina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.