Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Copil de 1 an mort în accident în judeţul Satu Mare

Un copil de un an a murit într-un accident rutier petrecut astăzi în localitatea Stâna, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.
Astazi, în jurul orei 19:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Stâna.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.
În accident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț, în care se aflau 3 persoane, 2 adulți și un copil.
Victimele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor profesioniste.
S-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou pentru copilul de 1 an. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat.
O victimă a refuzat transportul la spital, iar o victimă a fost transportată cu ambulanța SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

2 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Din unele poze parcă îți vine să întrebi că s-a ținut și staborul deja? Acesta este evenimentul în care mă cam bate gândul că unii ar trebui să aibă un fel de permis de făcut copiii. Pentru că sunt inconștienți. Acum săraca pirandă a rămas fără o alocație. Poate să se apuce iar de reabă ca să recupereze. Mi-e milă de copil, nu numai de acesta ci de toți copiii din zona aia.
    PS. Nu văd lanul de lubeniță!😱🤔🤯😲

  2. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Românistan citizen @.
    Lanurile de lubenita sunt la govor la Supur iar el preda întreaga producție la Carfur și Kaufland iar de aicea se aprovizionează rromi din Stana.
    Vedeți ce lung circuit are lubenita lui Govorila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.