Ultima actualizare: ieri, 19:13
Locale

FOTO. Tensiune pe Aeroportul Satu Mare. Bâlbe Wizz Air, unii călători refuză autocarul

Tensiune pe Aeroportul Satu Mare. Călătorii care au ajuns astăzi pe Aeroportul Satu Mare după ce Aeronava Wizz Air Bruxelles-Iași a oprit aici, sunt nemulţumiţi de soluţia găsită de către reprezentanţii companiei. Iniţial li s-a spus că vor ajunge la Iaşi cu avionul, iar ulterior li s-a comunicat că vor fi transportaţi cu autocare, lucru care nu le convine din cauza timpului lung, peste 10 ore.

În aceste condiţii, unii pasageri au refuzat să părăsească pista.

Un pasager al cursei Charleroi-Iaşi care a fost redirecţionată spre aeroportul din Satu Mare din cauza condițiilor meteo nefavorabile a vorbit la Antena 3 despre cum au fost tratați de compania aeriană care le-ar fi promis că vor ajunge în siguranţă la destinaţie.

Meteorologii au emis luni seara o avertizare Cod roșu de furtuni pentru mai multe localități din județul Iași. Traficul aerian a fost dat peste cap. Mai exact, cursa Bruxelles-Iași a fost redirecționată pe aeroportul din Satu Mare.

Un pasager aflat la aeroportul din Satu Mare a povestit pentru Antena 3 situaţia în care a fost pus să aştepte mai bine de două ore în exteriorul aeroportului fără ca nimeni să îi comunice clar atât lui cât şi altor pasageri care au şi copii de numai două luni soluţii pentru a ajunge la destinație în siguranță.

„În momentul de față suntem de aproape două ore în exteriorul aeroportului din Satu Mare. Nu am intrat în aeroport suntem ca să citez pe directorul aeroportului, “suntem fizic în România dar nu și legal”.

Am zburat aici cu compania Wizz Air care, deși inițial în timpul detour-ului ne-a comunicat că în momentul în care furtuna se va liniștii vom putea încerca din nou să mergem la Iași.

Odată ajunși aici ni s-a spus că va trebui să coborâm și ulterior s-a spus că niște autocare care încă nu au apărut ar urma să poată să ne ducă la Iași. Ceea ce înseamnă 10 ore cu copiii, dintre care unii de două luni. Este incredibil și inadmisibil la ora actuală ce se întâmplă.

„Pilotul ne-a mințit şi se ascunde în avion”

„Pilotul încă se ascunde în avion. Doi reprezentanți ai poliției locale și doi de la Poliția de Frontieră împreună cu un echipaj suplimentar încearcă să creeze o zonă de barieră pentru oamenii care sunt complet nemulțumiți de oferta pusă la dispoziție de Wizz Air, să creeze o zonă de buffer, presupun să nu intrăm înapoi în avion, altfel nu înțeleg de ce sunt protejați.

Peste 100 de pasageri așteaptă soluţii

Pilotul a mințit de față cu zeci de oameni martori că vom încerca să zburăm din nou la Iași numai că odată ajunși aici a schimbat complet povestea și a spus că și a terminat orele de program și, în consecință, nu mai poate să zboare.(…) Totul se rezuma la bani! Compania Wizz Air nu vrea să își asume responsabilitatea pentru noi. Ne-a lăsat ca pe niște vite în aeroport pe câmp și nimeni nu știa absolut nimic”, a spus Nick Dascălu pentru Antena 3.

 

Pearl Beauty Center

3 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Măi, voi de la portarseeemeee chiar sunteți culmea! Bâlbe și chestii, brekingnius să fie! Ați văzut ce a fost aseară la Iași? Ce ați fi vrut să se facă? Să-i teleporteze? Dacă nu se poate ateriza că e cod roșu ce să faci?

  2. Eu Răspunde

    Da zici ca nu îs normali la cap, dacă iar fi dus în condițiile alea periculoase ar fi zis ca trebuia sa ii ducă oriunde alt undeva în siguranță, se tâmpește lumea cu totu…

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Neintelegatori sunt si calatarii care refuza sa mearga cu autocarul. Ei nu inteleg ca nu se poate ateriza? Aeronava nu poate sta in SM pana se face timp frumos in Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.