Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Turmă de oi atacată de lupi în județul Satu Mare. Mai multe animale au fost ucise

Mai multe oi au fost sfâșiate de o haită de lupi, în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, în Țara Oașului.

Concret, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, o haită compusă din șase lupi a atacat o turmă de 430 de oi la Luna Șes. Potrivit informațiilor PortalSM, lupii au ucis nouă oi și au atacat alte șapte.

De asemenea, în urma atacului, alte zece oi au dispărut.

 

 

4 comentarii

  1. Ro_Land Răspunde

    Nu pot sa cred in ce lume traim, sa atace lupii oile. Propun sa impuscam lupii, ursii si sa taiem padurile , ca sa nu mai a asemenea probleme .

    • dorel Răspunde

      Astea cred că sunt povești vânătorești ori pescărești, din alea cu cine minte mai mult și fără să clipească. Dacă lupii vânau de foame nu lăsau oile întregi acolo că doar le era foame. Nu? Iar dacă i-au învățat pe pui cum să vâneze atunci ei atacă în haită și urmăresc ținta. Oile trebuiau să fie împrăștiate pe kilometri. Nu cred că lupii le pun frumos pentru selfie grămadă și acolo le lasă pentru ziariști. Cine știe? Dar este ceva putred. Poate vreun dăștept a pus otravă undeva că la viloiul lui din zonă ar fi intrat careva oi peste gard și au mestecat ceva trifoi cu patru foi adus special din Italy, France ori UK. Carele ar fi de neînlocuit. Eu am învățat demult că orice e posibil în zona crepusculară Oaș.

    • RoMANIA Răspunde

      In urma atacaului nici un caine nu a fost ranit, erau maidanezi de 2 bani….

  2. Nimeni Răspunde

    Fabulă
    Pus păstor un lup mai mare,
    Zise, invocând toţi sfinţii:
    – Turma asta de mioare
    O voi apăra cu dinţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.