Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident grav cu victimă încarcerată, pe B-dul Lucian Blaga. Impact între două mașini

Un accident grav de circulație s-a produs în această după-masă, vineri, 2 iulie, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare și două echipaje de Poliție. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată.

Victima a fost descarcerată de către pompierii militari și predată echipajului SAJ.

În cele două autoturisme au fost trei persoane. Acestea au fost transportate în stare conștientă și cooperantă, cu ambulanța SAJ, la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

9 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Faceți cunoștință cu sicriul pe patru roți numită DACIA !!!

    • ciprian Răspunde

      Crezi ca ai mai multe sanse in ford…uite-l cat-i de sifonat si s-a lovit doar de o “DACIE “

  2. Gheorghe Răspunde

    Sicrie pe 4 roți sunt momentan aproximativ 40-50% din autovehiculele care circula pe șoselele sătmărene.Am văzut și alte mărci de mașini,putrede,cotețe,hârburi care culmea au inspecția suto la zi cu toate ca ele sunt un pericol iminent în trafic.Sunt unele ateliere care pun stampila pe certificat foarte ușor și cu ajutor din partea deținătorilor de hârburi.Ce,voi nu cunoașteți cazuri din astea,nu aveți cunoștințe care dețin hârburi înmatriculate și cu ITP-ul la zi?…
    Cică la fordului i s-ar fi blocat roata stângă față de aceea a întrat pe contrasens.Daca nu era la oră de vârf când se circula aproape bară la bară atunci era mai rău pentru ca prin zona se circula cu viteza excesiva.Stai sa vezi când vin tirurile la Nicomi sau la Sameday și se oprește traficul ca să poată manevra,sa vezi ce-i acolo….o mare merdă,tipic sătmăreană.Cum sa dai voie sa se facă firme în acea zona când ai parc industrial la capătul orașului.Se dovedește ca autoritățile sătmărene (trecute și acyuale)gândesc cu zona fesieră.

  3. Xpert68 Răspunde

    Sicrie pe roti sunt toate epavele second hand aduse din afara pe bani marunti de romanii nostri saraci!!! Rar se aduc masini care nu au fost avariate sau cu kilometri dati inapoi, marea majoritate constituie adevarate bombe pe 4 roti gata de explozii care au si itp ok🤣🤣🤣!!!

  4. Anonim Răspunde

    Bună
    Unde lucrați experților ? Babe ultra HD 4K de la căruța spart semințe sunt destule .

  5. obiectiv Răspunde

    Experţilor, ITP-ul inseamnă verificarea unor parametri şi aspectul general. Nu mi se pare că datorită defectelor s-au întâmplat prea multe evenimente, poate (de fapt sigur) poluarea este tolerată la nivel nepermis.

  6. Unguru Răspunde

    Astia din comentarii nu cred ca au nici permis de conducere nu mai vorbim de masina… sau sa aiba toti masini din anul 2021 ?

  7. Gheorghe Răspunde

    Ungurule unii din cei care comenteaza pe aici,la subiect si spun adevarul despre parcul de masini sau realitatea despre felul in care se fac ITP-urile au permis,au si masini chiar daca ele nu sunt din 2021 cum spui tu,sunt masini decente,intretinute,sub 5-9 ani de 5000-7000 de euro.
    Acuma ce sa spun?Fiecare are masina dupa cum ii permite bugetul,nu zic ca o masina de 12-17 ani nu poate sa fie sigura sau intretinuta,nicidecum.Eu voiam sa evidentiez ca sunt multe masini care au inspectia la zi dar ele sunt vai si amar si vina este in mare masura a celor care pun stampila si semneaza.Pana la urma si conducatorii auto care detin aceste masini au si ei vina lor dar daca li s-ar ridica talonul si rar-ul si-ar face treaba,soselele ar fi mai sigure.
    In rest weekend frumos tuturor mai ales ca s-a racorit vremea.

  8. Vlad Tepes Răspunde

    Zilnic mor oameni in accidente pe drumurile publice.
    La tv vezi toata ziua astfel de evenimente.
    De ani de zile nu am vazut prezentat un caz de accident din cauza unor defectiuni tehnice ci doar din cauza unui conducator auto sau altuoa.
    Asa ca lasati treaba cu “sicrie”……..
    E politica celor care vor sa-si vinda masinile noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.