Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

VIDEO. Piatră vulcanică, la Capricci! Îți gătești carnea de vită singur, cât de bine vrei

Restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare propune sătmărenilor o nouă experiență  culinară, și anume prepararea cărnii de vită pe piatră din rocă vulcanică, direct pe masa pasionaților de gastronomie. Începând cu data de 2 iulie, la restaurantul Capricci se pot comanda mai multe specialități din carne de vită care vor putea fi preparate, așadar, pe piatră din rocă vulcanică.

„Mesele în familie sau cu prietenii se transformă într-un adevărat spectacol culinar. De acum, îți poți prepara singur carnea de vită, la masă, pe piatră din rocă vulcanică încinsă la peste 400 de grade Celsius. Gătitul pe piatră este considerat cel mai sănătos mod de a prepara mâncarea, dar și cel mai antic, gătitul pe piatră fiind o tradiție veche folosită încă de mii de ani, piatra păstrând savoarea și nutrienții alimentelor. Sortimentele preparate sunt gătite în suc propriu, fără grăsimi, transformându-se astfel în bucate deosebite, ușor digerabile și aromate.

Pietrele folosite de noi sunt aduse special din Italia și sunt recunoscute ca fiind printre cele mai profesionale, fiind un sistem antic de gătit, revizuit cu un design modern.Vă permit să experimentați gătitul fără ulei, unt sau alte grăsimi care sunt utilizate în mod normal”, transmit reprezentanții restaurantului.

Puteți să gătiți singuri pe piatră vulcanică următoarele preparate:

– mușchi de vită cu sos de hribi
– mușchi de vită cu sos de piper verde
– medalion de vită cu gorgonzola
– antricot de vită
– Tomahawk steak Argentina

2 – 4 iulie, Weekend American

În perioada 2-4 iulie, sătmărenii pot sărbători Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii , la restaurantul Capricci, având ocazia să comande antricot de vită pe piatră din rocă vulcanică.

„Let us all salute the spirit of America! În weekend, sărbătorim alături de cei peste 300 de milioane de americani Ziua Națională a Statelor Unite. Best American Burger, American Hot-Dog, Ribs Texano, Ribeye New York, Miami Cheesecake sunt câteva din mâncărurile cu care vă așteptăm.

Vineri – 19.00 – 23.00; sâmbătă și duminică – 12.00 – 23.00
Startul îl vom da într-o atmosferă de festival, vineri seara, alături de John Trend —> https://bit.ly/363b1ZW
Rezervări: 0770 533 993”, mai transmit reprezentanții restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.