Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Harta colectării separate a deșeurilor pe județe. Situația în fiecare localitate din Satu Mare

Județul Bihor se află pe primul loc în țară în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor, potrivit unui raport al secretarului de stat din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Raul Pop. “Harta colectării separate a deşeurilor pe judeţe” arată situaţia colectării pe fracţii în fiecare unitate administrativ-teritorială (UAT), din toate judeţele din România. Datele au fost furnizate de către UAT-uri şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului.

Cum stă județul Satu Mare

Potrivit raportului, în municipiul Satu Mare se colectează pe două fracții (umed și uscat), în vreme ce în șase localități din județ sunt cinci fracții (hârtie-carton, plastic, sticlă, metal, biodegradabil) + rezidual. Alte zeci de localități din județ stau foarte bine din acest punct de vedere, colectarea făcându-se pe patru fracții. În două localități avem trei fracții, iar în alte peste 15 localități există două fracții. De asemenea, în trei comune se colectează pe o singură fracție, iar în cinci localități lipsesc aceste date.

Situația colectării pe fracții a deșeurilor în fiecare localitate din județul Satu Mare

Harta colectării separate a deșeurilor

Situaţia poate fi consultată accesând link-ul https://www.facebook.com/media/set?vanity=RaulPop.page&set=a.210451804415504.

 

 

 

 

4 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Și irealitatea reflectată pe harta asta este bine cosmetizată. Toată lumea știe și vede cum face Florisal colectarea în fracții. Adică din părți. Dar nu observă asta nimeni. Declarăm că este și gata. Că sistemul nu funcționează mai deloc ce mai contează!

  2. ecologist 2 Răspunde

    in mare cacat e tot mediul asta , asta va zic eu.

  3. Gonoierul Răspunde

    Degeaba am selectat eu tot gunoiul pentru ca Florisal să îl ducă în același loc amestecându-l din nou.
    “Și dintr-o floare nu se face primăvară!”

    • ecologist Răspunde

      Pentru că nu râde în față. Și nouă dar și autorităților. Dar ar merita amendați zilnic pe treaba asta pentru că nu respectă nimic din ce spune legea. Imediat am avea bani să achităm amenda către UE pentru că nu colectăm selectiv! Și poate și lor le-ar pieri cheful să mai lucreze așa. De pierdut nu avem ce pierde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.