Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Incendiu la un adăpost de animale din județ. Doi cai și trei câini au fost înghițiți de foc

În cursul acestei nopți, în jurul orei 23:20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la un grajd, în localitatea Silvaș.

La fața locului s-au deplasat opt pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Tășnad. În jurul orei 12:30, forțele s-au suplimentat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la grajd și la podul acestuia în care erau depozitați 300 de baloți de fân. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Din nefericire, au ars doi cai și trei câini, 300 de baloți de fân, 2 perechi de hamuri pentru cai, 2 mc de scândură, un coteț de găini și un coștei de porumb. S-au degradat tabla cu care era acoperit grajdul și o drujbă.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.