Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

LIVE | Directorul DGASPC Satu Mare, Mariana Dragoș, în direct la PortalSM LIVE

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, Mariana Dragoș, în direct la PortalSM LIVE, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

7 comentarii

  1. ... Răspunde

    Sunt persoane în funcții în județ care nu știu ce mai caută acolo, nu știu de ce nu au fost încă schimbați. Una dintre ele este dumneaei care numai cu obiectul muncii nu se ocupă. A sărit între timp în alt partid și atunci brusc a devenit bună?

  2. radical2 Răspunde

    Sunt institutii mult mai importante unde colcaie de incompetenti. Nu ar trebuii sa va mire ca la DGASPC e praf. In era digitalizarii doamna vine cu fituica in loc sa povesteasca despre posibilitatea digitalizarii institutiei. Doamne fereste .

    • ... Răspunde

      Nu vreau să povestesc despre anchete sociale făcute din birou sau de copii dați la asistenți maternali și neverificați cu anii ce este cu ei. Îi doare în pluă. Asta cine are așa ceva. E bătaie de joc și risipirea banului public fără sens. Apoi când copiii ajung majori le fac vânt sau îi internează buluc-grămadă la centrul din Carei unde se moare înfipt în gard fără să sesizeze careva. Că nu îi interesează. Bătaie de joc. și încă nu am povestit deloc de iepoca înfierilor internaționale. Aici și actualul manager al spitalului Dj Mr. M. ar putea povesti câte ceva. Dacă vrea.

  3. Nagasaky Răspunde

    …de grija acestui director nu mai puteti…om frustrat ce sunteti. Uitati-va la dumneavoastra. Si evoluati. N-aveti treaba sa va luati de altii? Sau sunteti de o rautate rata.

    • ... Răspunde

      Nu te supăra dar doamna este pusă să protejeze acei minori și nu pentru a-și calcula AMR-ul până la pensia ei. Dacă chiar doream intram mai în amănunte. Dar nu mă leg la cap. Problema este în țara asta că sunt mulți ca matale că dacă pe mine nu mă privește atunci lasă că e bine și așa și mai rău să nu fie. Toată țara e plină de astfel de persoane care sunt puse pe funcții și nu-și fac treaba cum trebuie. Până acceptăm asta nu o să evoluăm către o țară ca afară. Asta să-ți fie clar! Afară (cum se spune) așa ceva nu se acceptă. Fiecare unde este pus sau angajat de bine-de rău își vede de treaba lui. Eu am treaba mea dar în cazul dânsei nu știu ce mai caută acolo. Nu intru în detalii de exemplu cum și-a faultat pe predecesor.
      PS. Copiii pe care teoretic ar trebui să-i protejeze nu au pe nimeni care să-i apere, majoritatea nici familie nu au. Este incalificabil ce se întâmplă. Una spunem și facem exact pe dos.

  4. Nagasaky Răspunde

    de o rautate rara*

  5. ... Răspunde

    @Nagasaky. Ca să îți dau numai un caz recent. Dar ce vocal e băjatu când își dă marele deontolog cu părerea când vorbește pe sticlă!?!? Altul specialul p@lii! Marele cărător de cuvinte și de păreri!
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24904189-comisarul-christian-ciocan-scandal-contraventii-politisti.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.