Ultima actualizare: ieri, 19:13
Locale

Mașină căutată în Franța, descoperită la controlul din Vama Petea

Mașină căutată în Franța, descoperită la controlul din Vama Petea. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, un autoturism căutat de autorităţile din Franţa.

Luni, 26 iulie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră S.I., în vârstă de 39 de ani, din judeţul Maramureş. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Jeep şi o remorcă, ambele înmatriculate în România. Pe remorcă era transportat un autoturism marca Peugeot Bipper, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul transportat figurează ca fiind căutat de autorităţile din Franţa.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Pearl Beauty Center

Un comentariu

  1. x-ulescu Răspunde

    saracu nu a avut cu ce veni la mitingu din 10 august , sa-l de jos pe dragnea ..ca nu a auzit ca e ca..catu premier amu si avem un nivel de trai de se lovesc elicopterele americane de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.