Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Minorul care a înjunghiat un alt tânăr în Satu Mare, pus în libertate. Petiție pentru arestarea agresorului

Minorul în vârstă de 16 ani care a înjunghiat un alt tânăr, de 19 ani, în municipiul Satu Mare a fost pus în libertate de către judecători. Această decizie este contestată vehement, iar un grup de tineri a inițiat o petiție pentru arestarea atacatorului.

,,În noaptea de 24 spre 25 iulie, Ciprian, în vârstă de 19 ani, a fost înjunghiat de un minor în vârstă de 16 ani, în cazul căruia nu s-a aplicat nicio sancțiune și a fost pus în libertate. Ce se așteaptă, ca un om sa moara și după aceea sa se facă dreptate?”, se arată în textul petiției.

Petiția a fost semnată până acum de peste 340 de persoane și poate fi consultată AICI.

Cum s-a întâmplat totul. Ce spune Poliția:

La data de 25 iulie, la ora 03.11, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în fața unui bloc din municipiul Satu Mare persoane necunoscute de sex masculin ar fi agresat fizic un tânăr, de 19 ani, din municipiul Satu Mare.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în urma unui conflict spontan tânărul, de 19 ani, ar fi fost înțepat în zona abdominală cu un corp ascuțit de către un minor, de 16 ani, din municipiul Satu Mare.

În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, însă în urma examinării medico-legale specialiștii S.M.L. Satu Mare au concluzionat faptul că leziunile suferite i-au pus victimei viața în pericol, fapt pentru care s-a dispus schimbarea încadrării și efectuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.