Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul mortal. Unul dintre șoferi era beat la volan

Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul mortal din această dimineață din municipiul Carei, județul Satu Mare. Un șofer nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând pe contrasens, ulterior intrând în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un șofer beat.

„Un conducător auto, de 41 de ani, din Tiream, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din Carei. În urma impactul a rezultat rănirea ușoară a șoferului celui de-al doilea autoturism și a celor trei pasageri din acesta. Din nefericire, șoferul de 41 de ani, a decedat.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, de 19 ani, a rezultat valoarea de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ pentru PortalSM

Citește și:

9 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Soferul beat trebuie prins si spanzurat de catre rudele decedatului !!!

  2. ... Răspunde

    E și asta o treabă ca să ai la 7 dimineața sâmbăta 0,60 mg/l! Cât avea oare la ora 12-1 noaptea? Ar merita văzut și cu cât a mers pentru că sigur nu cu 50 la oră. E plină șoseaua de la noi cu nemuritori. Asta până la proba contrarie.😱🤔😤

  3. zz Răspunde

    Deci tipul asta de criminal (adica ucigasul) are 19 ani. Masina cumparata de tati.. sigur. Inca n-a lucrat, nu a realizat nimic in viata lui. Dar deja a omorat un om. Bravo! Next generation is coming.

    • Nicusor Răspunde

      Corect Zz

      • Gigi Răspunde

        Din cate vad parinti cine stie unde lucreaza ca deja au asigurat sub fund la 19 ani asa masina, si mai mult ca sigur ca soferul beat nu va pati nimica ca va fi totul pus pe vina ca celalalt sofer nu s-a asigurat, dar ma intreb si eu daca lasam asa oameni in libertate cine va fi urmatoarea victima? Poate o persoana apropiata noua… nu se poate lasa treaba asta fara masuri serioase

  4. Ășâțî Răspunde

    După cum arată mașinile sigur nu mergea cu 50 puțoiul.
    Dragi jurnaliști, așteptăm relatări de la desfășurarea procesului!!!
    Cred că degeaba, precum nu se știe nimic de autorii nenumăratelor accidente mortale din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

  5. De+carei Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,lam cunoscut era un baiat bun si cu bun simt,pacat.😪😪😪

  6. Y_grec Răspunde

    Eu a înțeles că puțoiul deși beat mangă , circula regulamentar , mortul nu s-a asigurat la un viraj stânga .

    • Ășâțî Răspunde

      Dacă intri cu 50 km/h într-o altă mașină, nu așa arată mașinile avariate. E greu să te asiguri, când vine o rachetă din spate.
      A circula regulamentar înseamnă, că trebuie să respecți și limita de viteză! Pun pariu, că acest aspect se va mușamaliza, și singurul vinovat de accident va fi mortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.