Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Razii ale mascaților în localități din Satu Mare. Mai multe persoane au fost reținute

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, ai Poliției municipiului Satu Mare, de către luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare și criminaliști, au organizat și desfășurat o acțiune la data de 28 iulie a.c., pe raza de competență a secției de poliție.

Activitățile au vizat prevenirea și combaterea infracționalității contra patrimoniului și contra persoanei, a infracțiunilor de contrabandă și silvice, precum și respectarea măsurilor dispuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii SARS Cov-2.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 25 de persoane, au fost verificate 9 autovehicule, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 870 de lei.

Totodată, s-au pus în executare 4 mandate de aducere emise în cadrul dosarelor penale instrumentate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, privind pe 4 persoane de 16, 19, 39, respectiv 40 de ani, din localitățile Homoroade și Socond, bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit soluționarea a trei cauze penale înregistrate în cursul lunii iulie pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

De asemenea, și polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare sprijiniți de către luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare și criminaliști au acționat la data de 28 iulie a.c., pe raza comunei Vetiș pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară.

Ocazie cu care au procedat la legitimarea a 21 de persoane, au controlat 9 autovehicule și au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.750 de lei.

Totodată au fost puse în executare 5 mandate de aducere în cadrul dosarelor penale instrumentate de către polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

3 comentarii

 1. antena Răspunde

  mergeti domnilor mascati si-n zona casei de moda unde fete/obraji noi au aparut incepand de la traficantii de droguri la proxeneti si plasatori de fete. De multe ori ii gasiti pe banca in parc, pe scarile casei de moda sau mai nou in spatele acesteia. Sunt indivizi noi ce-si duc traiul zi si noapte nestingheriti de absolut nici o forma politieneasca si de ordine.
  Verificati si strada Horea.#2 si #6, unde, desigur in curte, uneori feriti de privirile trecatorilor isi duc in voie vietile de infractori nonsalanti, un putregai absolut dezgustator de fosti puscariasi si infractori.
  aveti camere de supraveghere in zona asa ca nu este extrem de complicat de dovedit prezenta si actul in sine.

  • Romanistan citizen Răspunde

   Și poliția municipiului ori tribunalul e la nici doi pași de acolo! Apoi ce pretenții să mai ai pe Toamnei, Ostrovului sau sub defunctul stadion Unio?

 2. Lelutica Răspunde

  Sa-i futa dumnyezo tigani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.