Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

“Vara Sătmăreană’’: Programe atractive la Satu Mare, în weekend. Distracție și concerte de calitate

Prin seria de evenimente organizate sub umbrela ,,Vara Sătmăreană”, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu doresc să ofere sătmărenilor experiențe plăcute și programe atractive pentru weekendurile de vară.

Vineri, 9 iulie, de la ora 18 cei mici sunt așteptați la ateliere realizate de Caravana ANIMA, unde voia bună și jocul vor fi principalele ingrediente ale distracției.

Duminică, 11 iulie, de la ora 20.00, vă invităm să vă bucurați de blues la Turnul Pompierilor alături de trupele Hey Roop și Black River Blues Band!

Duminică, 18 iulie, de la ora 19.00, se vor urca pe scenă cursanții Școlii de Arte iar de la ora 20.00, trupa XXL Band va crea o atmosferă de neuitat la Turnul Pompierilor.

Accesul la concerte este gratuit, în limita a celor 300 de scaune disponibile.

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate în această vară, vă invităm să urmăriți pagina de facebook a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu.

Un comentariu

  1. Ășâțî Răspunde

    Sper că vor fi acolo toți care contestă “Zilele Partium”, și afirmă vehement că numai pentru unguri se organizează evenimente în acest oraș. Totuși, cred că mai degrabă vor sta la pândă la tastatură, în speranța să apară câte o știre referitoare la maghiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.