Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Imagine rară din trafic. Şoferul care coboară pentru a ajuta un invalid

Imagine rară din trafic. Un tânăr din municipiul Satu Mare a fost surprins în trafic în timp ce opreşte maşina pe care o conduce, un BMW, coboară de la volan, şi ajută o persoană aflată în scaun cu rotile să treacă strada. 

Imaginile surprinse în apropierea unui centru comercial de pe str. Corvinilor au ajuns la activiştii de la DriversSM, care l-au felicitat atât pe tânărul şofer cât şi pe părinţii acestuia pentru educaţia pe care i-au oferit-o.

7 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Apreciez caracterul pozitiv al articolului si mai presus de atat atitudinea si actiunea soferului. Bravo.

  2. Proprietar de BMW Răspunde

    Felicitari, vedeti… si pe langa acest gest este si sofer de BMW (proprietar poate)
    Sa va mai aud ca BMW nu are semnalizari. 🤣

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu în video atât am văzut că șoferul a degajat din drum pe bătrânul în scaunul cu rotile ca să poate să mergă la shoping. Dacă dorea să-l ajute putea măcar să-l împingă peste acel prag. E greu de trecut în scaun așa ceva mai ales dacă ești singur. Mă rog, oricum e mai bine decât nicicum. Că putea să-l claxoneze și să-l înjure să demonstreze că e .,,. Deci totuși e un început bun.

      • Never go full retard! Răspunde

        Baiatul specifica pe Facebook, ca doamna in scaun cu rotile nu voia sa o urce pe trotuar deoarece ii era greu sa coboare pe urma neexistand rampa pentru scaune cu rotile. Nu mai fiti atat de rai mai oameni!

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu nu sunt rău. Am zis că e de bine. Poate crezi, poate nu dar eu nu am f.book. Nici timp dar nici nevoie nu am ca să-mi pun selfie-uri pupăcioase penibile și să vânez like-uri. Nu am timp de prostii. Unii mai și muncesc în țara asta. Alții din familie au și mă îngrozesc când aflu de la ei cu ce se distrează unii pe aceea rețea.

  3. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Chiar daca se vede cu ochiul liber ca tot evenimentul este regizat totusi e un pas inainte. Distanta intre colt si trecerea de pietoni este f scurta, iar BMW-ul vireaza dreapta cu un delta time considerabil mai mare vs cel care filmeaza din spate, iar acesta din urma cand vireaza stanga il regaseste pe cel cu BMW in miscare, ceea ce este contrar legilor fizicii. Oricum este un exemplu de apreciat chiar daca e scenarita. Seara faina!

  4. Satmareanul Răspunde

    Scuze, si BMW-ul vireaza stanga, dar cu un delta time considerabil mai mare. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.