Ultima actualizare: azi, 11:02

Naţionale

VIDEO. Un elicopter american a aterizat forțat printre mașini, în Capitală. A distrus mai mulți stâlpi

Un elicopter aparținând Armatei americane a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat, titrează Digi24.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle. Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată.

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze. Nu au fost victime. Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

VIDEO: Realitatea.net

4 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Parca vad organul cum il ia pe bitul pilot
    Asigurare aveti? Itp-ul unde l-ai facut? Stiiti ca nu aveti voie sa parcati aici? Va ridicam elicopterul si puteti sa il ridicati de la parcare. Apropo ia suflati aici

  2. altu fără bmw Răspunde

    S-a făcut înțelegere amiabilă între elicopter și stâlpii doborâți de pe B-dul Aviatorilor peste o mașină? Mă întreabă insistent un prieten.🤔😱😲🤪

  3. Vasi Răspunde

    Bombardier adevarat.

  4. Nimeni Răspunde

    Am reusit sa-l romanizam si pe temutul Soim Negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.