Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Vino la workshop-ul organizat online, în 7-8 iulie 2021! Poți fi admis cu nota 10 la specializarea Inginerie Economică Industrială

Vino la workshop-ul organizat online, în 7-8 iulie 2021! Poți fi admis cu nota 10 la specializarea Inginerie Economică Industrială.

ADMITEREA la extensia din Satu Mare a UTCN (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca) este foarte aproape! Participând la workshop-ul concurs organizat online în perioada 7-8 iulie 2021, orele 16-18, poți să-ți testezi creativitatea și să câștigi un loc de onoare la specializarea Inginerie Economică Industrială, cu nota 10 la ADMITEREA 2021.

Sătmărenii au la dispoziție posibilitatea de a fi admiși automat la specializarea Inginerie Economică Industrială, studiind acasă, la extensia UTCN din Satu Mare. În anul universitar 2021-2022, Facultatea de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției (Construcții de Mașini) scoate la concurs un număr de 25 locuri la buget și 9 locuri la taxă, pentru domeniul Inginerie și Management, specializarea Inginerie Economică Industrială la Satu Mare (IEI-SM).

Workshop-ul concurs ”De la un produs inovator la un START-UP de succes” este organizat cu scopul testării capacității participanților de a înțelege probleme complexe de afaceri şi de a găsi soluţii, sub directa îndrumare a unor mentori, cadre didactice ce predau la specializarea Inginerie Economică Industrială. Toți membrii echipelor câștigătoare vor primi o diplomă ce le oferă posibilitatea să fie admiși cu nota 10 la Admiterea 2021, domeniul Inginerie și Management, specializarea Inginerie Economică Industrială.

Desfășurat pe parcursul a două zile, evenimentul va cuprinde în prima zi (7 iulie 2021, orele 16-18) o sesiune de prezentări interactive cu informații despre elementele cheie ale unui START-UP de succes. În cea de-a doua zi (8 iulie 2021, orele 16-18), participanții vor avea posibilitatea să-și cunoască viitorii colegi de facultate, lucrând în echipe. Cum va fi posibil acest lucru? Participanții la workshop sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil aici, iar organizatorii evenimentului vor ține cont, în formarea echipelor, de extensia UTCN menționată la înscriere. Nădăjduim la cât mai mulți participanți sătmăreni, dornici să studieze Inginerie Economică Industrială la extensia UTCN din Satu Mare!

Pentru informații mai detaliate:

  • accesează site-ul specializării www.ingineriesimanagement.ro
  • adresează întrebări organizatorilor evenimentului, pe WhatsApp, la telefon 0745.699.612
  • pune întrebări consilierului de studii al studenților IEI-SM, la telefon 0755.381.636.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.