Ultima actualizare: azi, 18:10

Publicitate

5 precauții și sfaturi esențiale de siguranță pentru hoverboard

Cu toții am râs la videoclipurile de pe Facebook cu oamenii, majoritatea părinți, care încercau hoverboard-urile pe care le-au luat copiiilor de Crăciun sau de zilele de naștere. Dar durerea unei căzături poate fi destul de reală, mai ales pe beton. Și cu toții am văzut videoclipurile și am citit avertismentele despre bateriile “knockoff” care explodează.

Cu toate acestea, dacă cumpărați un model autentic, un hoverboard poate fi distractiv și este un mod foarte cool de a vă deplasa în jurul cartierului și chiar a încerca câteva trucuri. Ca orice dispozitiv mobil, există, însă, câteva măsuri de precauție. Cele mai multe sunt de bun simț, dar câteva sfaturi nu fac rău – aici sunt 5 dintre ele.

1. Știți pe unde să mergeți

Nu există nici un răspuns simplu la acest lucru. Desigur, le puteți folosi în cartier, probabil în parcuri, și în cele mai multe locuri unde puteți călări biciclete și utiliza skateboard-uri. Unele orașe au interzis utilizarea pe străzi, deci va trebui să verificați legile locale.

De exemplu, în Marea Britanie, ele sunt permise doar pe proprietate privată și numai cu permisiunea proprietarului. Cea mai bună idee este să verificați legile dvs. locale, înainte de a folosi un hoverboard pe străzile publice.

2. Exersați, înainte de a ieși pe drumurile publice

A avea câteva noțiuni de bază despre utilizarea unui hoverboard, înainte de a-l folosi în jurul altor persoane, este, probabil, o idee bună. Prima abilitate este să vă găsiți echilibrul și acest aspect este cel care cauzează cele mai multe căzături inițiale.

Urcarea și coborârea de pe hoverboard este, de asemenea, destul de critică, pentru că trebuie să folosiți câte un singur picior, la un moment dat. Când coborâți de pe hoverboard, întotdeauna pășiți înapoi, nu înainte. Piciorul dominant ar trebui să coboare mai întâi.

Alte aspecte care ar mai trebui exersate ar trebui să includă faptul că nu vă îndoiți genunchii, că vă păstrați poziția destul de dreaptă și țineți picioarele relativ îndreptate în afară. Această poziție, împreună cu păstrarea ochilor drept înainte, ar trebui să vă permită să aveți cel mai bun echilibru.

Chiar dacă alegeți să nu purtați echipament de siguranță (deși este recomandat), ar trebui să îl purtați în timpul sesiunilor de practică și până când vă simțiți confortabil. Capul, coatele și genunchii nu se înțeleg bine cu betonul.

3. Rămâneți în siguranță în timp ce călătoriți noaptea

Hoverboard-urile au lumini, dar sunt scăzute și nu atât de luminoase. Utilizarea lor pe timp de noapte ar trebui să conțină precauții suplimentare. În primul rând, după cum vi s-a spus și înainte de a alerga sau a folosi biciclete pe noapte, purtați alb. În al doilea rând, ați putea dori să luați în considerare niște pantofi cu lumină. Aceștia au baterii mici litiu-ion, cum ar fi cele pe care le aveți în telefon sau pe computer și sunt destul de sigure. Aceștia trebuie să fie încărcați, la fel ca telefoanele și computerele, dar tălpile nu numai că se aprind, ci continuă să clipească și să schimbe culorile și să atragă mai multă atenție decât luminile solide cu o singură culoare de pe hoverboarduri.

4. Hoverboardurile nu zboară – de la sine sau pe avioane

Din nou, din cauza preocupărilor legate de siguranță, majoritatea companiilor aeriene au reglementat aducerea de hoverboarduri la bord, începând cu 1 ianuarie 2016. În general, va fi important să verificați cu orice companie aeriană înainte de a lua un hoverboard la un aeroport. Reglementările se vor schimba și va trebui să țineți pasul cu ele.

5. Încărcarea peste noapte este o idee proastă

Chiar dacă știți că aveți un hoverboard de top, cu o baterie autentică, nu vă asumați riscul. Încărcarea peste noapte înseamnă că aparatul nu are parte de nici o monitorizare, în timp ce dormiți. Cele mai multe baterii de hoverboard durează aproximativ 4 ore pentru a se încărca complet. Dacă acestea continuă să fie conectate, există un potențial mai mare de incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.