Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Accident cu trei mașini implicate, în județul Satu Mare. O femeie a fost rănită

La data de 30 august, în jurul orei 07.50, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19F, în localitatea Băbășești.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași, aflându-se la volanul unui autoturism ar fi pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 63 de ani, din Satu Mare.

Acesta din urmă, pentru a evita impactul frontal, a ieșit în afara părții carosabile, în partea dreaptă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care era staționat regulamentar în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 35 de ani, din Republica Moldova, pasageră în primul autoturism menționat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.