Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

”Șofer” pericol public pe drumurile din Satu Mare. Fără permis și cu alcoolemie enormă

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat ieri, 30 august, în jurul orei 21:00, un bărbat, de 32 de ani, din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Bârgăului, din Satu Mare, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Daca vret “soferi” pericol public, sa stea Politia cateva zile pe str. Alecu Russo unde nu se respecta nici dupa un an de la asfaltarea strazii sensul unic, nici viteza legala nici de conducatori auto si nici de motociclisti , probabil pana cand vor avea loc niste accidente grave. Tot mai multi circula in sens invers ,sensului unic si daca ii atragi atentia tot tu esti injurat. Probabil Politia menajeaza zona fiidca nu prea vezi prezenta politistilor, desi s-a mai semnalat incalcarea legislatiei rutiere grosolan, incurajand astfel nerespectarea sensului unic si viteza excesiva , strada Alecu Russo fiind o strada dreapta si relativ lunga si intr-o zona retrasa. Aviz Politiei rutiere !!! – nu asteptati ca accidente grave sa se intample pe Alecu Russo si sa nu spuneti atunci ca nu ati fost avertizati !

  2. Satmarean Răspunde

    corectie ‘vreti’

  3. alice Răspunde

    .Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.