Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Adrian Cozma, vizită de lucru în școlile din Satu Mare: „E important să asigurăm condiții decente pentru toți copiii”

Deputatul Adrian Cozma a efectuat, joi, o vizită de lucru în mai multe școli din municipiul Satu Mare. După evaluarea făcută în teren, el a precizat că se vede de la un an la altul că situația este îmbunătățită în privința infrastructurii școlare, a dotărilor.

„Am făcut o vizită în mai multe unități de învățământ pentru a vedea la fața locului dacă suntem pregătiți pentru începerea noului an școlar. Am reușit să ajung la mai multe școli și împreună cu o parte a conducerilor instituțiilor am făcut o evaluare în teren. Cred că putem începe școala în condiții bune și se vede de la un an la altul că situația este îmbunătățită în privința infrastructurii școlare, a dotărilor.
E important să asigurăm condiții decente pentru toți copiii și acesta trebuie să fie un principiu pentru viitorii ani, să aducem toate școlile la standarde educaționale de calitate. În felul acesta elevii se vor putea înscrie oriunde știind că vor avea condiții bune și în timp se va ține cont doar de distanța până la școală iar în felul acesta lucrurile se vor așeza natural.
Le mulțumesc tuturor pentru implicare și sper să avem un început de drum bun pentru toți copiii din Satu Mare”, a transmis Adrian Cozma.

8 comentarii

  1. dze Răspunde

    peste tot doamne si domnisoare pe langa…….

  2. Dl Goe Răspunde

    Mai ttebuie dat și pe la școala !!

  3. unu Răspunde

    vezi tu politica asta ce ai fost si ce ai ajuns din vanzator de motorete deputat, ca scoala nu prea ai facut, adica la forestier mai deloc

  4. radical2 Răspunde

    Si tabletele promise de Catzu unde sunt? :))) Mincinosu draq

  5. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Lasa-l sa umble sa vada lumea ca e plin de bullshit. Poate gindeste ca articolele si pozele astea il fac cunoscut dar de fapt este exemplul ideal de politiciat ipocrit si fudul ( si prost daca mai crede ca pune botul cineva …. da, da, da in fata si in cabina de vot pune pe cine vede ca a facut ceva ). Sa-l ajute careva din apropiati sa-i spuna cit de penibil e……

    • ;)))) Răspunde

      Cine sa il ajute Beni,Beseni,Romeo Pop,analfabetii functionali din jurul lui!?:)))))))

  6. Gerula Răspunde

    Așa măcar a dat și el pe la școală…puțin cam târziu dar totuși a ținut să se fotografieze acolo că dovada că a fost și pe la școală.

  7. Antal Răspunde

    Ce pretentii să ai de la Romeo Pop, de profesie ciurdar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.